Starity

Így fest Angelina Jolie a mellműtétje után

2013. június 04. 13:01   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő vasárnap lépett először a nyilvánosság elé azóta, hogy megosztotta a nagyvilággal rákmegelőző melleltávolító műtétjének hírét.

hirdetés
Így fest Angelina Jolie a mellműtétje után

Angelina Jolie, aki a mai napon lett 38 éves, és hat gyermeket nevel együtt vőlegényével, Brad Pitt-tel, vasárnap Londonba utazott, hogy párja oldalán annak új filmjét, a World War Z-t népszerűsítse.

A színésznőnek ez volt az első nyilvános jelenése, mióta a New York Times hasábjain arról írt, hogy megelőző masztektómiát hajtottak végre rajta. Orvosai szerint közel 90 százalék esélye volt a mellrákra, és 50 százalék esélye petefészekrákra.

Angelina, aki láthatóan egészséges és csak úgy sugárzott a boldogságtól Brad oldalán, készségesen válaszolt a premieren jelenlévő riporterek kérdéseire is.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a nők egészségével kapcsolatos diskurzus ennyire kibővült – nagyon sokat jelent ez nekem – magyarázta. – Mivel az édesanyámat is a rák miatt veszítettem el, nagyon hálás vagyok ezért, és meghat az emberek támogatása” – mondta könnyeivel küszködve a vörösszőnyegen.

A 49 éves Pitt is rendkívül érzelmesen nyilatkozott kedveséről. „Nagyon büszke vagyok rá. Apaként a legnagyobb félelmem, hogy a családomat biztonságban és egészségben tudhassam – ő gondoskodott erről a döntésével. Még most is könnyes lesz a szemem, ha erre gondolok.”

A színésznő, akinek édesanyja 2007-ben hunyt el petefészekrákban, múlt hónapban nagynénjét is elveszítette a mellrák következtében. A műtétnek köszönhetően Angelina esélye a mellrákra 5 százalék alá csökkent, a közeljövőben pedig petefészkei eltávolítását is tervezi, hogy tovább csökkentse a betegség kockázatát.


Angelina Jolie a World War Z londoni premierjén vasárnap délután

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek