Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Emma Watson

2013. június 07. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A következő cikkünkben Emma Watson legjobb és kevésbé jól sikerült címlapjait mutatjuk be.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Emma Watson

Emma Watson rendkívül sikeres éveket tudhat maga mögött. Karrierje magasan ível, és nemcsak a színészet, hanem a divat világában is megállja a helyét. Olyan világmárkák kampányaiban szerepelt már, mint a People Three, a Burberry vagy a Lancôme. Igazi stílusikonná vált, így nem csoda, hogy a legnagyobb divatlapok is felfigyeltek rá. Lássuk, melyek a legjobb és legrosszabb címlapfotói, kezdve a legjobbakkal:

Elle (2013 – február)

Emma többször volt már látható az Elle hasábjain, nem is véletlenül. Ez a címlap a többihez hasonlóan nagyszerűre sikerült. A ruhadarabok tükrözik a csinos, visszafogott stílusát, ráadásul ez a remekül elkapott vidám pillanat is nagyot dob az egészen.

Vogue (2011 – július)

A júliusi Vogue borítója – valljuk be – tökéletes lett. A frizura, a smink, a Ben-Amun-kiegészítők mind passzolnak. Ezeken a képeken már nem a megszokott, bájos diáklányt látjuk, hanem egy igazi nőt, aki vadítóan flörtöl a kamerával.

Glamour (2012 – október)

2012 októberében a Harry Potter egykori üdvöskéje egyszerre hódította meg az amerikai és az angol Glamourt, hiszen mindkét kiadás elején ő tündökölt. Bátran kijelenthetjük, hogy az utóbbi jobban sikerült. Ez a hosszú, lila Dior-ruha remek választásnak bizonyult,és a sminkjét sem vitték túlzásba.

You Magazine (2007 – július)

Fő a természetesség! Röviden így jellemezhetnénk a You magazin borítóját. A készítők rájöttek, hogy az elbűvölő Miss Watson esetében nincs szükség a Photoshopra vagy erős sminkre. A végeredmény pedig magáért beszél.

GQ Magazine (2013 – május)

Emma a júniusban mozikba kerülő Lopom a sztárom (The Bling Ring) című filmben a rosszkislány szerepében lesz látható. A brit GQ magazin kapva kapott az alkalmon, és felkérte őt egy szexi fotósorozatra.

A 23 éves színésznő az interjú során elmondta, hogy nem tudott azonosulni a hiú és erkölcstelen Nicki karakterével, ennek ellenére fantasztikusan néz ki ebben merész ruhában, melyet Julia Roberts Micsoda nő!-ben viselt darabja ihletett.

A legrosszabb címlapfotók:

Atrevida (2010 – november)

Bár az Atrevida ritkán lő mellé a The Perks of Being a Wallflower sztárjának címlapjai estében, ez most kivétel. A túl sok javítás meglátszik Emma arcán, pedig ő pont az a lány, akinek egyáltalán nincs szüksége ilyesmire. Mellesleg a szemének is különleges csillogást adtak.

W Magazine (2013 – június)

A W magazin június–júliusi számának fotózásán a gyönyörű színésznő igazi Végzet Asszonyaként pózolt a Louis Vuitton-, Chanel-, Erdem- és Marc Jacobs-darabokban. Bár a képek nagyszerűre sikerültek, a szerkesztőknek mégis sikerült eltúlozniuk a főoldalt. Mintha csak egy viaszbabát látnánk bizarr sminkkel.

Elle (2011 – november)

Emmáról ritkán készülnek rossz címlapfotók, és ez sem mondható kifejezetten annak, de mintha egy tizenéves kislányt látnánk a kanadai Elle novemberi kiadásán. Bár a fekete-fehér fotó komolyságát feldobja ez a szép mosoly, első ránézésre el sem hinnénk, hogy a címlaplány már kinőtt a kamaszkorból.

Elle Girl (2007 – július)

Úgy tűnik, az Elle Girl készítői kissé túlzásba estek a sok felesleges retusálást illetően. Nem elég, hogy Emma bőrét teljesen elsimították, eltüntetve ezzel a vonásait, de még a szemét is feketére varázsolták. Talán jobban jártak volna, ha a bevált aranyszabályt követik, miszerint a kevesebb néha több.


Candy (2010 – november)

A 2010-es Candy novemberi számára pillatva talán fel sem ismernénk Emmát. Ha készült róla valóban rossz címlap, akkor biztosan ez az. A bőrét annyira elsápasztották, hogy a színe szinte egybeolvad a ruhájával és a háttérrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek