Starity

Ed Sheeran otthonának tekinti Nashville-t

2013. június 12. 15:03   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ed Sheeran a 2013 CMT díjátadó gálán mesélt Nashville-ről, amit máris új otthonaként tart számon.

hirdetés
Ed Sheeran otthonának tekinti Nashville-t

A brit származású énekes és dalszövegíró idén februárban Nashville-be költözött, távol a várostól, egy vidéki területre. Szeretett volna egy olyan helyen élni, ahol körbeveszi a zene, vidéki hangulat, nyugodt légkör található, és nem utolsósorban az emberek nem gorombák. „Nashville telis-tele van kedves emberekkel” – nyilatkozta.

A legtöbb countryzenész otthona köztudottan Nashville, és mindenkit rabul ejt. Pár éve költözött oda Jack White és a The Black Keys nevű zenekar, illetve Sheryl Crow és Keith Urban is ezt a helyet tartja otthonának. A költözésnek köszönhetően Ed még több időt tud közeli barátjával, Taylor Swifttel tölteni.

Mint a legtöbb ottani zenész, így az énekes is nyugodtan sétálgathat az utcákon – ellenben Los Angelesben vagy New Yorkban hemzsegnek a lesifotósok mindenütt, hogy lencsevégre kaphassanak egy sztárt.

Sheeran a következőt nyilatkozta erről: „Nem hinném, hogy Nashville-ben az embereket ilyesmi valóban érdekelné. Még ha esetleg fel is ismernek, akkor sem érdekli őket.” Hozzátette még, hogy a mostani lakóhelye emlékezteti Framlinghamra, ahol felnőtt Angliában, mielőtt Londonba költözött volna.

„2012 januárja óta Amerikában élek. Imádom Amerikát, de már szeretnék visszalátogatni Angliába” – mesélte Ed a CMT vörös szőnyegén.

Az énekes jelenleg Taylor Swifttel turnézik és a napokban jelent meg a közös klipjük is, amely az Everything Has Changed nevet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek