Starity

(Fél)meztelen sztárok az állatokért

2013. június 15. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű állatvédő szervezet, a PETA mindig is híres/hírhedt volt a szókimondásáról és merészségéről. Lássuk a legmerészebb kampányfotóikat!

hirdetés
(Fél)meztelen sztárok az állatokért

Szívesen kampányol az állatok jogaiért, a szőrméből és állatbőrből készült használati cikkek elhagyásáért, vagy éppen a vegetáriánus életmód népszerűsítéséért úgy, hogy világszerte ismert hírességeket kér fel arra, hogy pózoljanak meztelenül vagy éppen hiányos öltözékben.

Eddig szebbnél szebb színésznők váltak meg a ruhájuktól, hogy a PETA – időnként nagy botrányokat kiváltó – poszterein pózolhassanak. Még a vegetáriánus színésznő, Alicia Silverstone is beadta a derekát, noha ő köztudottan soha nem vállal meztelen jelenetet a filmjeiben (ilyenkor mindig egy dublőr helyettesíti). Alicia néhány évvel ezelőtt könyvet jelentetett meg az életmódjáról.

Legutóbb Patricia de Leon vált meg a ruháitól, előtte pedig Olivia Munn is pucéran állt modellt, hogy kiálljon az állatokért. Míg Maggie Q és Angela Simmons a húsevés ellen kampányolt, voltak olyan hírességek, akik a bundaviselés ellen protestáltak, mint például Eva Mendes.


Maggie Q, Angela Simmons, Lisa Edelstein és Eva Mendes is vetkőzött már a PETA-nak

Azonban nem csak sztárok népszerűsítették már az állatvédő szervezetet: hogy Dél-Amerikában is felhívják a figyelmet a vegetáriánus életmódra és előnyeire, a PETA nem mást, mint a forradalmár Che Guevara unokáját, Lydia Guevarát kérte fel egy fotózásra 2009-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek