Starity

Miért fogyott le ennyire Ariana Grande?

2013. június 20. 05:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok súlya mindig is téma volt a médiában, így van ez Ariana Grandéval is, aki eddig husis alakjáról volt híres, viszont mostanában eléggé lefogyott; sokan étkezési problémákra gyanakodnak.

hirdetés
Miért fogyott le ennyire Ariana Grande?

Ariana Grande sohasem volt egy modellalkat, büszke is volt idomaira, mostanában viszont eléggé lefogyott. A rajongók azonnal étkezési problémára gyanakodtak, de biztosította őket, hogy sem anorexia, sem semmilyen más veszélyes betegség nem áll a háttérben.

„Régebben rossz döntéseket hoztam, viszont mostanában rájöttem, hogy nem mindegy, hogy milyen ételeket viszel be a szervezetedbe. Ugyanis az ételnek az a dolga, hogy tápláljon és nem az, hogy szemétlerakóvá tegye a tested. Az ok, amiért súlyt vesztettem, az egészséges táplálkozás. Szóval drasztikusan változott az étrendem, de így egészségesebben érzem magam.”

Ariana azt is bevallotta továbbá, hogy eddig örömmel választott gyorsételeket, most viszont előnyben részesíti a zöldségeket és gyümölcsöket, és naponta sportol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek