Starity

Avril Lavigne turnézni indul idén nyáron

2013. június 25. 16:04   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb információkat tudhattunk meg a kanadai rocksztár nyári terveiről, új lemezéről és Chaddel való közös kapcsolatukról.

hirdetés
Avril Lavigne turnézni indul idén nyáron

Az énekesnő nagyon elfoglalt lesz idén nyáron, hisz megjelenik közel egy hónapon belül a második kislemeze, a Rock 'n Roll a közelgő nagylemezéről, és vőlegényével is egybeköti életét. Ezt követően egy rövid promóciós turnéra indul Japánban.

Nemrég ismét nyilatkozott viszonyáról Chaddel. „Szebbnek érzem magamat Chad közelében. Eléri, hogy szépnek érezzem magam akkor is, amikor nem vagyok kiöltözve. Általában a stúdióban kényelmes ruhát viselek. Ő szereti a stílusom, úgy gondolja, aranyos vagyok – mesélte Lavigne. – Nagyon sokat változott a stílusom az évek alatt. Fiús ruhákat hordtam, de most kényelmesebb, lányosabb és színesebbeket hordok. Most jól érzem magam a bőrömben, és vagyok, aki vagyok.”

Természetesen beszélt nemrégiben az új lemezéről is, ami szeptemberben fog megjelenni. Eddig napvilágra került néhány dalcím, most pedig azt is elárulta, a kedvenc dala a Give You What You Like névre hallgat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek