Starity

Heidi Klum eltünteti a seales tetoválását?

2013. június 26. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy az egykori szupermodell jelenleg azon dolgozik, hogy eltüntesse exférje, Seal nevét a karjáról.

hirdetés
Heidi Klum eltünteti a seales tetoválását?

A szerelem elhalványul … sokkal gyorsabban, mint a tetoválás. A Manhattanben készített legújabb fotókon Heidi tetoválása szemmel láthatóan halványabb – az eltávolítási procedúra azonban elég hosszú időt fog igénybe venni. Noha a modell nem nyilatkozott, egy hozzá közeli forrás megerősítette a People magazinnak, hogy Heidi már több kezelésen is átesett.

A négygyermekes, negyvenéves családanya 2012 januárjában jelentette be, hogy különválik a férjétől, a brit énekes Sealtől, akinek a nevét még 2008 májusában tetováltatta a jobb karjára, amikor a harmadik házassági évfordulójukat ünnepelték.

A név mellett három csillag is felkerült a szépség karjára, amelyek a gyermekei nevének kezdőbetűit rejtik. Természetesen egy negyedik csillag is felkerült a bőrére, amikor 2009-ben megszületett a legfiatalabb lánya, Lou.

A forrás szerint a csillagok érintetlenül megmaradnak, és csupán Seal neve kerül eltávolításra.

Már csak azért is jó döntés lehet ez, mivel Heidi 2012 áprilisában, a válás kimondása után továbblépett és azóta a testőrével, Martin Kristennel randevúzik. Ezt a nyarat együtt töltik New Yorkban.


Klum tetoválása régen és most

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek