Starity

Újabb híres meleg pár kötötte össze életét Kaliforniában

2013. július 05. 14:02   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta egyenlőség lépett érvénybe Kaliforniába, rengeteg híres meleg pár döntött a házasság mellett. Többek közt Neil Patrick Harris és párja David Burtka, azonban akadtak heteroszexuális párok is, akik végre elértek ahhoz az időhöz, hogy bekössék a fejüket. A Ki vagy, Doki? egykori sztárja, John Barrowman és párja, A zöld íjász színésze, Scott Gill, július másodikán összeházasodtak Kaliforniában.

hirdetés
Újabb híres meleg pár kötötte össze életét Kaliforniában

Mint ahogy már olvashattátok korábban, június 26-án Barack Obama, amerikai elnök, bejelentette az egyneműek házasságának elfogadását Kalifornia államban. Azóta rengeteg meleg pár kötötte össze az életét és boldogan sétálnak az állam városaiban.

John Barrowman és Scott Gill 1991-ben ismerkedtek meg és a Wales Online információja szerint most végre házasságra adhatták a fejüket, ami meg is történt július 2-án. A házasság előtt pedig még egy kis videót is megosztottak velünk a tervükről.

Később John a Twitteren csiripelte boldogságukat és pluszban egy képet is feltöltött WhoSay-oldalára. „Végre legálisan is házasok vagyunk. Köszönjük a jó kívánságokat. JB és Scott

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek