Starity

Nem randizik Robert Pattinson és Riley Keough

2013. július 04. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb pletyka ütötte fel a fejét Hollywoodban: sokak szerint Robert Pattinson és Riley Keough (Elvis Presley unokája és Kristen Stewart barátja) randevúzik.

hirdetés
Nem randizik Robert Pattinson és Riley Keough

Vasárnap újabb fotók jelentek meg Pattinsonról, amelyeken egy nővel az oldalán autózik Los Felizben, Kaliforniában. Többen Keough-val azonosították a nőt – aki nemcsak együtt szerepelt Kristennel a The Runaways című filmben, de emellett jó barátnők is.

A Keough-hoz közeli források szerint az autóban ülő nő nem lehet ő – ráadásul a színésznő szóvivője is tagadta a pletykákat. „Riley nem randizik Robbal, és azt is megerősíthetem, hogy a hétvégén nem készültek fotók Riley-ról.”

Tehát Keough és Rob csak barátok... Kristenen keresztül. A színésznő is ott volt a meghívottak között április 9-én, amikor Stewart 23. születésnapját ünnepelték.

Az omg! megtudta, hogy Pattinson hivatalosan is egyedülálló. Jelenleg a Map to the Stars című filmet forgatja John Cusack, Mia Wasikowska és Julianne Moore társaságában, a kanadai Torontóban. A júliust és az augusztust is ebben a városban fogja tölteni.


Fotó: x17 Online

Stewart sem unatkozik: kedden a Párizsi Divathéten jelent meg, elegánsan és ragyogó mosollyal az arcán, majd az első sorból nézte végig a Chanel bemutatóját. Később a szálloda előtt boldogan osztogatott aláírásokat a rajongóinak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek