Starity

Jason Derülo nem érzi magát fenyegetve Jordin sikere miatt

2013. július 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks egyre növekvő hírneve világszerte – különösen az Egyesült Államokban – nem kérdőjelezhető meg, ezt barátja, Jason Derülo is tudja, akit azonban ez cseppet sem félemlít meg.

hirdetés
Jason Derülo nem érzi magát fenyegetve Jordin sikere miatt

Jason Derülo és Jordin Sparks – nagy nevek a szakmában, mindketten híresek és mindegyikük nevéhez fűződnek slágerek, azonban egyes emberek szerint Jasonnak kicsit kényelmetlen lehet Jordin mostában óriási ütemben növekvő sikere, így a Cosmopolitan magazin erről fagatta Jasont, aki határozottan kijelentette, hogy semmilyen ellentét sincs köztük a munka és a siker miatt, illetve nagyon bízik barátnőjében.

Együtt lenni egy nővel, aki olyan sikeres, mint Jordin, nagy bizalmat igényel egy férfitól. Biztosnak kell lenned magadban, hogy elfogadd ezt. Úgy érzem, én még mindig az az oltalmazó srác vagyok, aki tud úgy élni, hogy semmi bizonytalanságot nem érez, amiatt amit ő (Jordin) csinál.

Jason azt is elárulta, hogy Jordin előtt ő egy nőcsábász volt, majd a balesete után mindent teljesen más perspektívába helyezett: „A baleset előtt vakmerőbb voltam a kapcsolatok tekintetében. Egy a korai húszas éveiben járó srác voltam, aki csak szórakozni akart. Nem igazán kerestem a szerelmet, de a balesetem után 'felébredtem'.

Jordin és én sokáig barátok voltunk, határozottan kedveltem őt, de a sérülésem arra késztetett engem, hogy figyeljek, mintha azt mondta volna nekem, hogy 'Helló, ébredj már fel!' ”- tette hozzá Jason, aki határozottan ragaszkodik hozzá, hogy Jordin számára az egyetlen, az igazi, és reméli, hogy majd egy napon örökre összekötik az életüket.

A két énekes immáron két éve alkot egy párt, és Jason megint elmondta, hogy lesz esküvő, de majd csak akkor, ha mindketten teljesen készen állnak rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek