Starity

Megjelent a Manic Street Preachers új klipje

2013. július 09. 06:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Remek hír a walesi rockbanda rajongóinak: elkészült a vadonatúj album és az első videoklip már meg is tekinthető a YouTube-on.

hirdetés
Megjelent a Manic Street Preachers új klipje

A Manic Street Preachers ma a hivatalos honlapján és egy hírlevélben jelentette be a rajongóinak, hogy három év után elkészült a legújabb albumuk, amely a Rewind the Film címet viseli és amely szeptember 16-án jelenik meg a Columbia kiadó gondozásában. Az album már előrendelhető, és egyúttal megjelent a címadó dalhoz készült dal videoklipje is a YouTube videomegosztó portálon:

A Rewind the Film klipje egy walesi kisvárosban élő idősebb férfi egy napját mutatja be. A dalban Richard Hawley brit énekes-gitáros-dalszerző hangja hallható leginkább – a Manics énekese, James Dean Bradfield meglepően a háttérbe vonult ezúttal.

Hawley hét albumot jelentetett meg eddig, de olyan sztárokkal is együtt dolgozott már, mint az All Saints és Robbie Williams. A walesi zenekar szeptemberben rövid brit-írországi turnéra is indul, amelyre szerdától már kaphatóak a jegyek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek