Starity

Idén is nagy sztárok lépnek fel a F1 Rockson

2010. augusztus 15. 17:05   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az F1 Rocks 2009-ben lett először megrendezve a Szingapúri Nagydíj hétvégéjén. Tavaly olyan sztárok és bandák léptek fel, mint Beyoncé, The Black Eyed Peas vagy éppen a No Doubt. A szervezők a 2010-es rendezvényen se szeretnének csalódott embereket látni.

hirdetés
Idén is nagy sztárok lépnek fel a F1 Rockson

Mariah Carey és Missy Elliott is elfogadta a felkérést, így már biztos, hogy az F1 Rocks nevezetű eseményen. Először tavaly került megrendezésre a Szingapúri Nagydíj hétvégéjén a program. Ekkor olyan neves előadók képviseltették magukat, mint Beyoncé, The Black Eyed Peas vagy a No Doubt. Persze nem csak az új nemzedéknek próbáltak örömet szerezni, hisz a ZZ Top is fellépett.

Tavaly a F1 Rocks műsorvezetője Lindsay Lohan volt, az idei év műsorvezetője jelenleg ismeretlen. A szervezők valószínű idén is kitesznek magukért. Több, mint 300 előadó és több nemzetközi DJ jelenik meg és lép fel a karnevált idéző eseményen. Aki eljut Szingapúrba a F1 Rocks-ra, egy maradandó élménnyel térhet haza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek