Starity

Frances Bean Cobain tetováltatni készül

2013. július 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Courtney Love-tól már megszokhattuk, hogy mindig a mának él és bármibe szívesen belevág, ha úgy tartja kedve – úgy tűnik, Frances is örökölte szülei lázadó hajlamát.

hirdetés
Frances Bean Cobain tetováltatni készül

„Ismer valaki egy hihetetlen tetoválóművészt Los Angelesben? Ha igen, el tudnátok küldeni egy link kíséretében a portfólióját? Szeretnék néhány pipacsot tetováltatni a karomra” – olvashatták Frances követői július 17-én a Twitteren.

Nem ez lenne az első tinta által megörökített ábra a lány testén, ugyanis több alkotást is készítettek már az idén 21. születésnapját ünneplő lányon, többek között egy angol író, humorista és nem mellesleg meleg művész, Quentin Crisp portréja helyezkedik el a jobb lapockáján a „L'art est la solution au chaos.” felirat kíséretében, mely magyarul annyit tesz: a művészet a megoldás a káoszra.

Mindemellett jobb felkarján egy Jeff Buckley által írt dal, a Grace szövegrészlete díszíti a lány jobb felkarját, jobb vállán és oldalán, valamint bal csuklóján színes japán virágok ékesítik a bőrét, emellett pedig egy fekete csillagot varratott a bal kézfejére. Jobb alkarján egy színházat idéző figura arca látható. Mivel Frances előszeretettel varrat a bőrére, így biztosak lehetünk abban is, hogy a soron következő alkotás nem az utolsó lesz a lány testén, a kérdés már csak az, hogy hogyan is fogja e tintacsodákat leplezni közelgő esküvőjén, melyet a The Rembles frontemberével, Isaiah Silvával készül kötni...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek