Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Blake Lively

2013. július 28. 14:02   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively, azaz mindenki Serena Van Der Woodsenje méltán népszerű lett az elmúlt évek alatt. A Gossip Girl idején figyelt fel rá a nagyközönség és azóta tévénézők millióinak lett kedvence a szőkeség. Az évek alatt rengeteg magazin a boríótjára tette a kedvelt színésznőt, nézzük most ezek közül az 5 legjobbat és azt az ötöt, ami nem éppen sikerült.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Blake Lively

A legjobb címlapfotók:

Maire Claire (2012. szeptember)

2012 szeptemberében Blake már sokadszorra a Marie Claire magazin címlapjára került. A színésznő úgy néz a kamerába flitteres Antonio Berardi Peplum-ruhájában, mint egy profi modell, sminkje, frizurája pedig már csak a ráadás.

Glamour (2011. augusztus)

A Glamour címlapján sem először szerepelt Blake Lively 2011-ben, és valószínűleg nem is utoljára. A francia magazin legelső oldalára került színésznőre lila gyapjúpólót és csipkesortot adtak a stylistok, ráadásul címlaplányunk felsőjével harmonizál a rúzsa is.

Cleo (2011. július)

A Cleo már több címlapjára rákerült szőkeségünk, de egyértelműen az új-zélandi számon található a legjobb fotó. Blake igazán stílusos, akár csak a való életben: szettje fekete blézerből, elefántcsontszínű ruhából és egy rakás aranykarkötőből áll, amihez a haját befonták. A végeredmény pedig egy igazán kellemes hangulatú címlap lett.

ELLE (2012. március)

2012-ben lett vége a Gossip Girl-nek, az ELLE pedig ez év márciusában tette címlapra a Serenát életre keltő színésznőt az USA-ban. A képen a Blake egy csodaszép fehér ruhában pózol, emellett pedig a sminkje is elnyerte a tetszésünket.

Vogue (2009. február)

Kevés híresség mondhatja el magáról, hogy olyan fiatalon, mint színésznőnk, már kétszer is a legnagyobb divatlap, a Vogue címlapjára került. Blake egy igazi dívaként köszön vissza ránk a vörös rúzzsal, a fekete ruhával és citromsárga övvel: tökéletes megjelenés, tökéletes címlap.

A legrosszabb címlapfotók:

Seventeen (2008. augusztus)

A Seventeen magazin címlapján valljuk be, borzalmasan néz ki Blake, hiszen valami rémséget varázsoltak. Biztos, ami biztos, ezt a képet valószínűleg nem tette ki a falára a színésznő.

Cleo (2009. február)

A Cleo címlapjára már többször is rákerült színésznőnk, cikkünkben láthattatok már egy igen jól sikerült címlapfotót ettől a magazintól, azonban az egyik ausztráliai szám elején Blake fehér bőre átváltozott igencsak természetellenes narancssárga árnyalatúvá az utómunkáknak köszönhetően, pedig a baki nélkül ez egy jó címlap lett volna.

Allure (2009. május)

Az Allure 2009-es májusi számának címlapját nem az utómunka tette tönkre, sokkal inkább a póz és a sminkes, aki a címlaplánynak pandaszemeket varázsolt. Az egyébként természetes megjelenésű Lively-nek elég furcsán ált ez az erős smink, inkább Taylor Momsen-t juttaja eszünkbe, mintsem Blake-et.

Kiss (2011)

Ezzel a címlappal nem tudjuk mit szerettek volna elérni a készítők, ugyanis a szőkeségnek mind a frizurája, mind az arckifejezése elég furcsa, mondhatni idétlen. Egy 13 éves kislány köszön vissza ránk a felnőtt színésznő helyett.

InStyle (2012. október)

Ehhez a képhez nem fűzünk túl sok mondanivalót: az ausztráliai InStyle szerkesztői kicsit túllőttek a célon, amikor hírességünket retusálták, mivel alig lehet felismerni arcát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek