Starity

Selena Gomez: „Mindig törődni fogok Justinnal”

2013. július 27. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ex-Disney-sztár elmondta, hogy Justin Bieber mindig számíthat rá, ugyanis kiáll mellette, és meg fogja védeni, bármi is történik.

hirdetés
Selena Gomez: „Mindig törődni fogok Justinnal”

Annak ellenére, hogy Selena Gomez és Justin Bieber se veled, se nélküled kapcsolatát még a legrátermettebbek sem tudják nyomon követni, a Come & Get It énekesnője nemrég elmondta, köztük mindennek vége, ennek ellenére volt barátja mindig is számíthat rá, és közeli kapcsolatot ápolnak azóta is.

A Good Morning America reggeli show-ban így nyilatkozott: „Én és Justin sok mindenen mentünk már keresztül, a kapcsolatunk tele volt hullámvölgyekkel. Én mindig törődni fogok vele, és megvédem azoktól, akik bántani akarják.”

Az énekesnő nemrég ünnepelte születésnapját a Bagatelle étteremben, ahol jelen volt édesanyja és mostohaapja, valamint Ashley Benson is. A társaság nem szűkölködött az alkoholos italokban, miután elváltak szüleitől, egy hatalmas partival folytatták az ünneplést, ahová barátai is hivatalosak voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek