Starity

Ruhamustra: a 2013-as Power of Youth Awards

2013. július 29. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kaliforniában megrendezett ünnepségen rengeteg sztár jelent meg, szinte mindegyikük gyönyörű ruhában mutatkozott. Lássuk a legszebbeket!

hirdetés
Ruhamustra: a 2013-as Power of Youth Awards

Bailee Madison

A 13 éves színésznő egy vidám Nadia Tarr-ruhát viselt, szerencsére nem szeret kísérletezgetni, így megmarad az egyszerűbb daraboknál. A csíkos, térdig érő ruha mellé Joe’s-cipőt húzott és egy Reiss-táskával egészítette ki szettjét.

Laura Marano

Laura nővéréhez hasonlóan szintén blúzban és shortban jelent meg. Skaist Taylor-rövidnadrágot és TopShop-blúzt viselt. Ékszerei szintén a TopShopból valók, a cipőit pedig Jean Michel Cazabattól kölcsönözte. Bár a pántokat elhagyhatta volna, a szettje trendi és fiatalos.

Abigail Breslin

A 17 éves színésznő úgy fest, akár egy elegáns szellem ebben a hófehér FirtLoo-ruhában, az összeállítást pedig még a barna bőrkabát sem rontotta el, sokkal inkább feldobta. Bár nem bántuk volna, ha valamivel testhez simulóbb öltözéket választ, nem rójuk fel neki: az aranykiegészítői és a cipői is egyfajta modern hippit idéznek. Nem is rossz!

Madison Pettis

Madison most teljes sötétségbe borult, de így is gyönyörű volt. Fekete topja és sötét csőnadrágja tökéletesen kiemelték gyönyörá alakját, bőrcsizmája pedig csak hab volt a tortán. Laza, mégsem slampos.

Jennette McCurdy

Jennette egy mintás Dior-miniruhában jelent meg a zöld szőnyegen. Öltözékét rózsaszín Jimmy Choo-cipőkkel és halvány sminkkel tette teljessé, a cipő az, ami feldobta az összeállítást.

Olivia Holt

Olivia nőiesen üde volt ebben a kék-fehér öltözékben. Loran-ékszerei és cipői pedig kiegészítették szettjét. Érdekes összeállítás ugyan, de mindenképpen egyedi!

Sierra McCormick

Sierra egyszerűen, mégis varázslatosan festett ebben a fekete-fehér pöttyös Ball'O-ruhában és fekete színű cipőben. Kislányos ártatlanság!


Ryan Newman

Ryan egy barackszínű, fehér mintákkal díszített ruhában tett jelenést. Egyszerű, csontszínű szandált húzott, tökéletes megjelenés egy meleg nyári napon.

Maria Canals-Barrera

A fiatalos megjelenések mellé a színésznő egy kis hűvös eleganciát csempészett a gálába. Még mindig kirobbanó formában van, és ezt meg is mutatta. Úgy festett, akár egy topmodell ebben az Armani-ruhában. Fantasztikus!

A legrosszabb ruhák:

Kaitlyn Dever

Szerintünk Kaityln jobb ruhát is találhatott volna, ugyanis ez a Haute Hippie-dressz elég szerencsétlenül áll rajta, mintha egy abroszt terített volna magára! A felsőrésze topnak elmenne, de így, maxiruhaként egyenesen fertelmes. Cipői, kiegészítői és sminkje azonban rendben volt.

Sabrina Carpenter

Sabrina nagyon szép és elbűvölő lány, ám most igen mellényúlt. Nem baj, ha a színekkel kísérletezünk, de zölddel rendszerint vigyázni kell: túlságosan is öregíti ez az összeállítás.

Joey King

A Ramona&Beezusból ismert Joey most nagyon mellényúlt, főleg a cipőjét illetően – és ez a ruha! Már eléggé kiment a divatból!

Raini Rodriguez

Tudjuk, hogy a molettebb hölgyeményeknek nehezebb ruhát választani, ám Raini megjelenése mindig kifogásolhatatlan. Ám ez most nagyon nem sikerült összehoznia – rózsaszín nadrág, türkiz cipő, ide nem illő top... bizony elég gáz, ha a szekrény mélyéről kell elővadásznunk az ősrégi holmikat, mert elmaradt a mosás...

Taylor Spreitler

Mintha az utolsó percben kapta volna magára ezt az indiánoktól kapott ajándékszerkót... A cipője rendkívül elegáns, és a napszemüveggel sincs gond, de ez a réteges öltözet egyenesen borzalmas.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek