Starity

Szörnyből édesapa: Jay Ryannek lánya született

2013. augusztus 01. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt hónapot várt azzal, hogy beszámoljon az örömhírről: a Szépség és a szörnyeteg sztárjának, Jay Ryannek kislánya született!

hirdetés
Szörnyből édesapa: Jay Ryannek lánya született
Fotó: Ben Gabbe

Lédik, felejtsétek el Jay Ryant, a szíve ugyanis egyszerre két nőért dobog! A Beauty and the Beast sztárjának, aki tavaly ősszel robbant be a köztudatba, és barátnőjének, az író-rendező Dianna Fuemanának kislánya született – erősítette meg Jay a TV Week Australiának.

A kicsi még márciusban látott napvilágot és az Eve nevet kapta szüleitől – akik úgy gondolták, jobb nem beszámolni az örömhírről, egészen mostanáig.

„Sosem számítottam arra, hogy apa leszek 31 évesen, egy kis meglepetés volt ez számomra és a kedvesemnek, de ezáltal rájöttem, mennyire fontos a család” – fűzte hozzá a sorozatsztár.

A kislány Új-Zélandon látta meg a napvilágot, de kanadai, akárcsak szülei, és még a hivatalos papírokat intézik neki. A bababulit azonban megtartották néhány héttel ezelőtt Hollywoodban, ahová a család közeli barátai hivatalosak voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek