Starity

Ezért hagyta ott Selena Gomez a The Scene-t

2013. augusztus 03. 18:06   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez legújabb albumát bandája, a The Scene nélkül készítette. Mindenkiben felmerült hát a kérdés, hogy miért váltak el útjaik – Selena most válaszolt rá.

hirdetés
Ezért hagyta ott Selena Gomez a The Scene-t

Selena Gomez zenei karrierjét bandájával, a The Scene-nel kezdte, ám legújabb albumán már csak szólóban nyomja és semmi nyoma sincs a bandának. Elindultak a találgatások, mi lehetett a különválás oka, hiszen nagyon jóban voltak és semmilyen okuk nem volt a szétválásra.

Selena nemrég egy interjú során adott választ erre a kérdésre. „Különböző zenei stílusokat szerettem volna felfedezni a szólóalbumom készítése során. Próbáltam elkülönülni a The Scene-től, így nem lett volna helyénvaló, hogy ők is szerepeljenek rajta. Szerettem volna még velük dolgozni, amikor bejelentettük, hogy vége, most viszont nem tudom, ez megtörténik-e. Jó lenne, ha két különálló zenei karriert futhatnék be mint szólóelőadó és mint a The Scene tagja.”

Úgy látszik viszont, Selenának nincs szüksége a zenekarra, hiszen új albuma nélkülük is tarolt – még a Billboard listáján is első lett. A The Scene-nel készített anyagai közül egyszer érték el a dobogó harmadik helyét..

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek