Starity

A legsikeresebb videoklipek: Backstreet Boys

2013. augusztus 07. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostani cikkünkben megismerkedhettek minden idők egyik legsikeresebb fiúbandájának, a Backstreet Boys legsikeresebb videoklipjeivel!

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Backstreet Boys

A Backstreet Boys 1993-ban állt össze. Az indulásuk elég nehézkes volt, hiszen leginkább csak kis kocsmákban, pubbokban léptek fel, majd 1995-ben elérkezett a nagy áttörés: első daluk, a We’ve Got It Goin On’ világszerte siker lett, a srácok egy csapásra ismertek lettek – és milliók kedvencei. 2001-ben úgy döntöttek, ideje pihentetni a fantasztikus ötöst, és szólókarrierbe kezdtek.

2005-ben a fiúk visszatértek, egy évvel később azonban Kevin kivált a zenekarból, így a 2007-ben, valamint a 2009-ben megjelent albumukat is négyesben adták ki, akárcsak a 2011-ben megjelent turnéalbumot, amin a New Kids On The Blockkal hallhatók. 2012-ben azonban Kevin visszatért, a rajongók legnagyobb örömére, és ismét ötösben álltak színpadra.

Július közepén jelent meg új videoklipjük, az In A World Like This, július 30-án pedig boltokba került az új albumuk, amit a rajongók hatalmas szeretettel fogadtak.

I Want It That Way

A fiúk egy repülőtéren mászkálnak, táncolnak és énekelnek, valamint a rajongóikkal is találkoznak, majd elrepülnek a járatukkal. A dal a Millenium albumon található, a videót pedig 72 millió ember látta, négy év leforgása alatt, ami rekordnak számít! Több mint 160 ezer lájk és 4787 dislike érkezett a klip alá.

A Blink 182 paródiát is készített belőle, a dal címe All The Small Things.

Inconsolable

Az első olyan klip, amit Kevin nélkül vettek fel. Valódi kis nyári hangulatú videó lehetne, ám a dal a szomorúságról szól. Nick a tengerparton fekszik, Brian a házának ablakánál gyötrődik, A.J. a kocsija előtt énekel, Howie pedig egy ház falánál leroskadva szomorkodik, a telefonjával a kezében. A kisfilm végére kisüt a nap, és a fiúk is mosolyognak.

A dal az Unbreakable lemezre került fel, 2007-ben, a videót pedig több, mint húszmillióan látták eddig. Több mint huszonötezren lájkolták, és csak háromszáz ember nem volt megelégedve a klip történetével és látványvilágával.

Show Me The Meaning Of Being Lonely

A dal azután íródott, hogy az együttes producere, Denniz Pop tragikus hirtelenséggel elhunyt. A videót az ő emlékére készítették 2000-ben.

Az együttes tagjai más-más helyszínen láthatóak: Brian a kórházban, ahol látja a saját halálát. Kevin otthon, egy diavetítőn nézi gyermekkori emlékeit. Nick az utcán sétálgat, A.J. egy buszon utazik, miközben szerelmét látja mindenhol, Howie pedig egy kávéházban látható. Érdekesség, hogy az a busz, amin A.J. utazgatott, a Denniz nevet viseli. A klip végén találkoznak egymással, és együtt sétálgatnak tovább.

Eddig több mint 10 millióan látták a feltöltés óta, 46 ezer embernek nyerte el a tetszését.

We’ve Got It Goin On

A srácok első videója, ami nemzetközi siker lett. A kisfilm elején a srácok bemutatkoznak egy rádióinterjú során, a későbbi jelenetekben táncolnak, billiárdoznak, táncpróbát tartanak, egy klubban énekelnek.

A videót eddig kétmillióan látták, de csupán két éve töltötték fel a Youtube-ra. 8500 ember kattintott a tetszik, míg 116 ember a nem tetszik gombra.

More Than That

A Black and Blue album talán legsikeresebb dala a The Call mellett. A klipben fiúk egy raktárépületben énekelnek, majd autókáznak a sivatagban – eddig kétmillióan látták cirka két év alatt, tízezer embernek jött be a klip története, 119-en pedig kevésnek találták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek