Starity

Mark Wahlberg üzent Justin Biebernek

2013. augusztus 07. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pain & Gain sztárja, Mark Wahlberg nemrégiben a The Sunon keresztül üzent a tinik bálványának, Justin Biebernek.

hirdetés
Mark Wahlberg üzent Justin Biebernek

„Justin, figyelsz rám? Ne legyél olyan rossz, oké? Légy kedves fiú, húzd fel a farmerod és tedd büszkévé anyukádat, rendben? Ne szívj több gyomot, te kis gazember!” – üzente a 42 éves színész a The Sun videóüzenetén keresztül a tinisztárnak, hiszen ő maga négygyermekes édesapa és tudja, milyenek a fiúk ebben a korban.

„Ő még gyerek. Hagyjátok, hadd élje az életét! Bízom abban, hogy meg fogja nézni ezt, kívánom, hogy így legyen és gondolja azt, hogy 'tudod mit, itt az idő, hogy koncentráljak és fegyelmezett legyek és a legjobb legyek, aki lehetek a karrierben'.” – nyilatkozta Mark, majd megosztotta saját tapasztalatait is a tinédzserkorral kapcsolatban.

„Ő egy tinédzser, aki különböző napokat és korokat él meg... Én börtönben voltam mielőtt leszerződtem volna és nem gondolom, hogy neki börtönben lenne a helye vagy hogy éppen oda vágyna. Elég rendes kölyök ő. (...) Amikor tinédzser leszel, pláne, ha olyan tinédzser, aki a reflektorok kereszttüzében éli életét, akarva-akaratlan is kritizálva leszel ezért. Ez nem feltétlen egy hosszú életű karrier – jobbá is válhatsz, mialatt ezt csinálod” – nyilatkozta Mark abban a reményben, hogy sorai Justin meghallgatására találnak, hiszen bízik abban, hogy a tinisztár végül jó útra tér és ráébred: a hírnév is múlandó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek