Starity

Selena Gomez smink nélkül az i-D címlapján

2013. augusztus 07. 21:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez smink nélkül, méretes ruhadarabokban pózolt az i-D magazin címlapján és őszintén mesélt első meghallgatásáról és életéről.

hirdetés
Selena Gomez smink nélkül az i-D címlapján

Selena Gomezről különleges fotósorozat készült a vörös szőnyeges megjelenéseivel ellentétben smink nélkül, visszafogott, méretes utcai ruhákban állt modell a fotósoknak. A 21 éves énekes/színésznő csupán testszínű rúzst visel, még a haja is fésületlen hatást kelt.

„Szeretem a tengerentúli fotózásokat. Valójában itt lenni [nem műteremben], érezni a környezetet – ez ad valóságot a képeknek.”

Gomez a fotózás során elhagyta a vörös szőnyeges style-t és egy túlméretezett John Varvatos-kabátban, egy Marni-ingben és Denham-farmerban pózolt a kamerának magabiztosan, mindössze a mosolya volt a sminkje.

„Könnyű hihetetlenül szép ruhákat viselni és szuper elbűvölően kinézni, mert a fotózásoknál ott a Photoshop hatalma, de a nyers és lecsupaszított fotókat igazán mókás elkészíteni.”

Bár nem hinnénk, az első meghallgatásán Selena is nagyon izgult, szerinte szörnyű volt, erről is mesélt a magazinnak. „Az első meghallgatás nem ment jól. Nagyon kínos volt. Határozottan éreztem, hogy elszúrtam. Sok időbe telt kiverni a fejemből, legalább annyira, hogy ne legyen tőle rossz érzésem.”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek