Starity

Amivel John Stamos nem akart dicsekedni

2013. augusztus 09. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész mosolyt csalt a 19 éves Kaitlyn Dobrow arcára, amikor ezen a héten meglátogatta az agyhártyagyulladásból felépült fiatal lányt.

hirdetés
Amivel John Stamos nem akart dicsekedni

Stamos, aki jelenleg a Necessary Roughness című sorozatban játszik, zsúfolt napirendjébe beillesztette a számára fontos találkozót.

A kedden az Instagramra feltöltött kép mellé ezt írta: „Csak azért csinálom ezt [a képfeltöltést], mert megkértek rá. Én nem akartam, hogy a sajtó megtudja. De ezt a történetet mindenkinek meg kell ismernie – ráadásul Katie-vel randink lesz Disneylandben.”

Kaitlyn élete teljesen felfordult, amikor februárban az orvosok megállapították, hogy mégsem influenzája van, hanem potenciálisan halálos agyhártyagyulladása. Hogy megmentsék az életét, amputálni kellett a karjait és a lábait. Azóta a fiatal lány húsz műtéten esett át és jelenleg az UC Irvine Medical Center égési osztályán lábadozik. Ha minden jól megy, augusztus 16-án átszállíthatják egy rehabilitációs intézetbe.

A barátok és ismerősök egy Facebook-oldalon keresztül követhetik figyelemmel a gyógyulását. Itt olvasható a legújabb bejegyzés, amely szerint Kaitlyn nagyon ideges, amiért el kell hagynia a kórházat, ahol biztonságban érezte magát és ahol szoros barátságot alakított ki az orvosokkal és az ápolókkal.

A 49 éves Stamos nem az egyetlen, aki támogatja a fiatal lányt. A Gift Forward nevű kampány segítségével adományokat gyűjtenek Kaitlyn orvosi kezelési költségeire.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek