Starity

Tyler Posey: „Én lennék a legjobb apa a világon”

2013. augusztus 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ifjú farkasember sztárja válaszolt Xixi Jang, a PopStopTV riporterének kérdéseire a Variety’s Power of Youth díjátadó után.

hirdetés
Tyler Posey: „Én lennék a legjobb apa a világon”

Nemrég szivárgott ki a hír, miszerint Tyler Posey eljegyezte középiskolás szerelmét, Seana Gorlickot. 2013. augusztus 4-én egy új interjú jelent meg a PopStopTV által, ahol Xixi Jang kérdezgetett Tyler Posey-tól az eljegyzésétől kezdve az esküvőről, gyerekekről és a Teen Wolfról is!

Egyszer csak a Comic-Con közepén felreppen a hír, hogy „eljegyeztem a barátnőm”. Ehhez van hozzáfűznivalód?

– Tudod, nagyon egyszerű emberek vagyunk, ugyan a reflektorfényben vagyok, de nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, és ez a dolog eléggé személyes nekem és menyasszonyomnak, de úgy gondolom, mégis így volt a legmegfelelőbb tudatni a hírt a sajtóval.

És megkérdezhetem, hogy jegyezted el?

– Hawaiin voltunk, és ötletem sem volt, hogyan fogom megkérni, túl ideges voltam hozzá. Ott voltunk, majdnem másfél órát beszélgettünk, lógtunk együtt mint legjobb barátok, ezalatt pedig a gyűrű a kezemben volt, és egyszer csak megkértem, utána pedig leblokkoltam, annyira ideges voltam.

– És van már terv az időpontot illetően?

– Ami azt illeti, jövő őszre tervezzük, 2014-ben, ha a beosztásom úgy engedi, és akkor meg tudjuk tervezni az egész esküvőt, és segíteni is tudok majd Seanának az előkészületekben. Szóval igen, már vannak tervek.

– És mi van a gyerekekkel? Vagy az már túl sok lenne? Hiszen tudod, Hollywoodban hogy megy ez, összeházasodtok és gyereketek lesz.

– Igen, természetesen már beszéltünk erről is, de ez még egy ideig nem fog bekövetkezni. Majd 30 éves korom körül szeretnék, nem 21 évesen. Szeretném szeretni, tisztelni és vele lenni, mielőtt akárki más is bejönne a képbe. De egyébként alig várom, hogy gyerekünk legyen, egyszerűen imádnám, ha lenne gyerekünk, azt hiszem, én lennék a legjobb apa a világon, de jelenleg még várnánk vele.

– És a Teen Wolfra rátérve... alfa leszel? Mármint megtudtuk, hogy van egy különleges képességed, ez be fog teljesülni?

– Igen, bennem van a lehetőség, hogy „igazi alfa” lehessek, de van egy gonosztevő, aki ezt megváltoztathatja, és ha megölök valakit – ahogyan azt ő akarja –, akkor már nem lehetek igazi alfa. Szóval vannak komplikációk.

– De ha nem ölsz meg senkit, akkor még mindig alfa lehetsz, mert megvan az erőd, igaz?

– Pontosan, lehet, hogy meg fogok ölni valakit, de lehet hogy nem. Nagyon remélem, hogy nem, de sohasem tudhatod.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek