Starity

Oprah Winfrey a rasszizmus áldozata lett Svájcban

2013. augusztus 09. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai talkshow-királynő, Oprah Winfrey azt állítja, hogy amikor nemrég Zürichben járt, a rasszizmus áldozata lett.

hirdetés
Oprah Winfrey a rasszizmus áldozata lett Svájcban
Fotó: Rob Kim/Getty Images

Állítása szerint egy elegáns táskaüzletben akart vásárolni, de az eladónő nem volt hajlandó kiszolgálni őt – sőt, azt mondta a világ egyik leggazdagabb asszonyának számító Winfrey-nek, hogy az üzletben található táskák túl drágák az ő számára.

Winfrey, aki Lee Daniels legújabb filmjében, a The Butlerben szerepel, még múlt hónapban utazott Zürichbe, hogy részt vegyen az énekesnő, Tina Turner esküvőjén. A The Oprah Winfrey Show Svájcban nem ismert műsor, ott nem közvetítik.

A műsorvezetőnő azt mondta, hogy nyugodtan, vita nélkül távozott az üzletből, azonban nyilvánosságra hozta az esetet, hogy mindenki láthassa: a rasszizmus még mindig problémának számít. Még egy olyan magas színvonalú országban is, mint Svájc – amelynek ez a hír újabb sajtóbotrányt okozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek