Starity

Megszületett Vince Vaughn második gyermeke

2013. augusztus 10. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vince Vaughn most már hivatalosan is kétgyermekes apuka lett! A 43 éves színész és 34 éves felesége, Kyla Weber második gyermekük születését ünnepelte augusztus 7-én.

hirdetés
Megszületett Vince Vaughn második gyermeke

A kisfiú, aki a Vernon Lindsay nevet kapta a büszke apuka édesapja után, egy Los Angeles-i kórházban jött a világra, 3,7 kilóval és 53 centivel.

Vaughn áprilisban jelentette be, hogy a felesége állapotos a második gyermekükkel és nemrég arról áradozott az E! News riporterének, hogy mennyire csodálatos érzés apának lenni. Azt is elárulta, hogy kollégájával, a szintén apuka Owen Wilsonnal gyakran megosztják egymással a legújabb babafotókat és történeteket.

„Minden gyerek boldogságot hoz, sok móka ez. Nincs is szórakoztatóbb dolog, mint a gyerekekkel nevetni és játszani.”

Vaughn és Weber 2010-ben házasodott össze a színész szülővárosában, Chicagóban. Hat hónappal később már az első gyermeküket várták (aki a kislány, Locklyn Kyla képében egészségesen meg is érkezett) és a színész beismerte, hogy most először érezte úgy, hogy gyerekeket akar.

Vaughn az apaság mellett is dolgozik. Legújabb vígjátéka, a The Delivery Man novemberben kerül a mozikba, ezt követi decemberben az Anchorman 2.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek