Starity

Hasonmások a sztárvilágban VIII.

2013. augusztus 30. 21:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cikksorozatunk legújabb részében ismét elővettünk néhány párost, akik jobban hasonlítanak egymásra a kelleténél, sőt néhányuk már megdöbbentően hasonlít a másikra.

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban VIII.

A hasonlóság általában arcformától, szemtől, orrtól, és esetleg szájtól is függ, de meglepő, hogy mire nem képes egy kis hajátalakítás és smink. Cikksorozatunk legújabb részében megmutatjuk azokat a sztárokat, akik mintha ikrek lennének, vagy csak testvériesen hasonlítanak egymáshoz, de van olyan pár is, akinek idősebbik alteregóját is megtaláltuk.

Kristen Stewart és Teresa Palmer

Köztudott, hogy az Alkonyat sztárja, Kristen Stewart volt már szőke, ami nem is állt rosszul neki, de nem mindenkinek tűnt fel a hasonlóság közte és Teresa Palmer között. Mikor Stewart még szőke volt, nagyon hasonlított a Warm Bodies sztárjára.

Hollywood a terhes színésznőt és a a pár éve újra bebarnult sztár régi képét előszeretettel hasonlítgatja össze. Nos, valljuk be, nem hiába. A szemszínükön kívül szinte minden egyes testrészünk hasonlít egymáséhoz, ugyan már mindketten idősebbek lettek, de régen mintha ugyanazt a nőt bámultuk volna a képernyőn.

Nelly Furtado és Idina Menzel

A Grammy-díjas énekesnő sokban hasonlít Idina Menzelre. Nemcsak általánosságban a hajuk hasonló, hanem szinte az egész fejszerkezetük, egyedül talán az orruk tér el egymásétól, meg talán a Broadway-sztár szeme nagyobb, de a két tehetséges híresség le se tagadhatná a sok hasonlóságot, ami köztük van.

Egyébként Idinát, Lea Michele-hez is szokták hasonlítgatni, így nem meglepő az sem, hogy a színésznő karakterének édesanyját alakította a Glee című sorozatban.

Sarah Hyland és Mila Kunis

A Ted sztárját már hasonlítottuk Vanessa Hudgenshoz, de valljuk be, Sarah és Mila, mintha két tojás lenne. A hasonlóság nem csak a szemfüleseknek és Hollywoodnak tűnt fel, hanem már magának Hylandnak is, ugyanis bevallotta egy interjúban, hogy szerinte is hasonlít Kunisra, akivel egyébként jó kapcsolatott ápol.

Szinte minden porcikájuk megegyezik Sarahnak és a nemrég 30. életévét betöltött Milának: a szemük is szinte ugyanolyan, de a fejforma mellett se mehetünk el csak úgy. Az egyetlen különbség köztük az életkor: 7 év van köztük.

Katy Perry, Siwan Morris és Emily Blunt

Ugyan legelső cikkünkben már kitanulmányoztuk, hogy Katy Perry és Zooey Deschanel akár egy apától is származhatna, annyira hasonlítanak, azonban van még két híresség, akik megszólalásig hasonlítanak Perry kisasszonyra, és testvérként megállnák a helyüket mellette.

Az egyik ilyen Siwan Morris, egy hazánkban még nem ismert walesi színésznő – mintha ugyanaz a nő lenne a két fotón! A jobb oldalin található a 36 éves Siwan.

Emily Bluntnak talán csak a haja nem hasonlít az évek alatt több hajszín kipróbált Katyre, de abban sem térnek el oly nagyon. A Roar énekesnőjének és Az ördög Pradát visel sztárjának még a mosolya is megegyező, nem beszélve a szemükről.


bal oldalt: Katy, jobb oldalt: Siwan


bal oldalt Katy, jobb oldalt: Emily

Avicii és Nicholas Hoult

Elképzelte már valaki a DJ-t barna hajjal, vagy fordítva: az Eleven testek című film szexi zombiját szőkén? Nos, ha valakinek nem túl nagy a fantáziája, annak itt van egy kis segítség: a két híresség legszembetűnőbb hasonlósága a szemük.

Bár a fejformájuk, az orruk és még a szájuk is egyforma! A különbség kettőjük között a hajon kívül még az, hogy Aviciinek van egy anyajegye az arcán, de ettől függetlenül, olyanok, mint az ikrek lennének.

Louis Tomlinson és Tom Cruise

Ugyan mindkettőjükön csak jelmez van, de nagyon egyformák. A félig kopasz fejük, a kissé hasas és szőrös testforma, a bajusz–szakáll-párosítás, de még az öltözetük és szemüvegük is egyformák.

A One Direction banda tagja az egyik klipjükhöz, a mostanában nagy botrányokkal körülvett Best song ever-hez öltözött be így, Cruise pedig egy egyik filmjében volt így látható, mégpedig a Trópusi viharban. Ugyan hacuka nélkül nem sok a a felfedezhető hasonlóság köztük, de egy biztos, sok nő oda van értük!

Jojo és Elizabeth Gillies

Ugyan Jojót már hasonlítottuk Lindsay Lohanhez egy előző cikkünkben, de van még egy sztár, akire hasonlít az énekesnő, mégpedig Elizabeth Gilliesre, a Victorious sztárjára. Habár a hajat akár hogyan tudjuk formálni, még se mehetünk el szó nélkül a további hasonló vonások mellett, ilyen például az arcvonaluk, a szemük, a szájuk, homlokuk, talán Gillies orra tér el kicsit az énekesnő-színésznőétől.

Sandra Echeverría és Ariana Grande

A mexikói énekesnő bátran állíthatná magát a 20 éves színésznő nővérének. Talán legtöbbünk rögtön a hasonló hajat mondaná egyező pontnak, de mégis ha jobban megnézzük Sandra és Ariana arcát találhatunk más egyezést is rajtuk, mind mondjuk a szemet. A két színésznő-énekesnő szempárja különleges barna. Ezenkívül arcformájuk és szájuk is megegyezik.

Lugosi Béla és Pete Townshend

Ha két hírességet egy lapon emlegetjük, mindenki csodálkozhat, hogy miért. Ugyan nem a tehetségüket akarjuk ezzel megkérdőjelezni, de mi köze lehet egy régi, híres színésznek a The Who gitárosához? Ha ránézünk a két képre, mintha ugyanazt az embert látnánk, csak a jobb oldalit idősebben. Lugosi is öreg korában távozott közülünk, de még mintha itt lenne az egyik alteregója Pete formájában. A szemük formája és az orruk is sokban egyezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek