Starity

A Barátok közt is folytatódik

2013. augusztus 22. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat fanatikusai már tegnap este hallhatták felcsendülni a már évek óta jól ismert szignált.

hirdetés
A Barátok közt is folytatódik

A Barátok közt hazánk legnézettebb sorozata – méltán, hiszen már több, mint 15 éve csábít fiatalokat és időseket a képernyők elé esténként, ám a készítők még mindig tartogatnak újdonságot a nézők számára. Tegnap este megtudhattuk, hogy a négy, autóval a Dunába száguldó fiatal közül hárman (Peti, Linda és Hanna) megmenekülnek, ám még mindig kérdéses, hogy mi lesz a sorsa az örök rosszfiú, Miklós fiának. Köztudott, hogy a Balázst alakító Aradi Balázs egy időre távozik a sorozatból, azonban azt még nem lehet tudni, hogy a későbbiekben visszatér-e.

Hatalmas fordulatként érte a nézőket, amikor a második epizód végén Zsófi Zsolttal találkozik, aki örömmel hallja, hogy Miklós gyengéd érzelmeket táplál a festői tehetséggel megáldott lány iránt, bár arra még nem derült fény, hogy miben is mesterkedik a Bartha házaspár.

Sokakat még az is foglalkoztatja, hogy Szabit miért is rúgták ki saját, japán turnéjáról és hogy ezt követően hogyan is alakul a Fekete család sorsa. Megannyi kérdés – egyelőre – válasz nélkül, ám abban biztosak lehetünk, hogy rövidesen fény derül a hogyanokra és a miértekre, hiszen a Mátyás király tér lakói sosem unatkoznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek