Starity

Christina Hendricks: „Gosling szörnyen jó rendező”

2013. augusztus 22. 19:07   |   Szerző: buff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Hendricks nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy Ryan Gosling hogyan rendezi a How to Catch a Monstert.

hirdetés
Christina Hendricks: „Gosling szörnyen jó rendező”

Hendricks a közelgő filmben egy anyát alakít, aki bejut egy titkos világba, amikor fia felfedez útközben egy víz alatti várost. Egy, az E!Online-nal készített interjúban a színésznő elárulta, hogy Goslingra a természetes kreatív elképzelések jellemzőek.

„Igazán csodálatos volt, és valószínűleg a legkreatívabb dolog, amin valaha is dolgoztam és a legegyüttműködőbb. (Ryan) óriási mint rendező. Pontosan tudta, hogy mit is akar, hogyan teremtse meg a környezetet az emberek számára, valóban olyan kreatívan, amit még nem tapasztaltam.”

Hendricks így beszélt a szereplőgárdáról: „Tényleg rendkívüli tapasztalatokat szereztünk – ez nem mindig van így egy filmmel – úgy másfél vagy két hétig próbáltunk, mielőtt elkezdtünk forgatni.”

A How to Catch a Monsterben még szerepelni fog Eva Mendes, Matt Smith és Saoirse Ronan, és jövőre, körülbelül július 14-e körül kerül majd a mozikba a film.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek