Starity

Ian Somerhaldert nem izgatják az ősök

2013. augusztus 23. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja aggódik, hogy sok színészt elveszítenek, így nem is izgatja különösen a The Originals.

hirdetés
Ian Somerhaldert nem izgatják az ősök
Fotó: Nino Munoz/The CW

Keserédes öröm a Vámpírnaplók rajongói számára a testvérsorozat, a The Originals érkezése, hiszen egyrészt örülhetnek, hogy előtérbe kerül az ősi vámpírcsalád története – Joseph Morgan, Claire Holt, Daniel Gillies, Charles Michael Davis, Phoebe Tonkin és Danielle Campbell főszereplésével -, másrészről viszont búcsút kell inteniük nekik az eredeti sorozatból. Nincs ezzel másként a széria Damonje, Ian Somerhalder sem, aki a Digital Spy-nak adott interjújában mesélte el ezzel kapcsolatos érzéseit nemrégiben.

„Izgatott vagyok Julie [Plec, a sorozat producere] miatt és természetesen Joseph és a többiek miatt is, de önző színész vagyok. Nem vagyok sem producere, sem írója a shownak, egyedül Damon és az én műsorom miatt vagyok érintett és most elviszik ezeket a karaktereket, akik nagyon sokat jelentettek a mi sorozatunkban. Őrülten boldog vagyok mindenki miatt, de nem vagyok izgatott. Nem, mintha zavarna az osztozkodás, de én egyszerűen csak nem akarom elveszíteni ezeket a csodálatos színészeket a sorozatunkból” – osztotta meg az oldallal.

A 34 éves színész egyébként aggodalmának is hangot adott, miszerint Joseph, Claire, Phoebe és Daniel kiválásával sok új karaktert kell behozniuk a sorozatba és emiatt aggódik jövőjük miatt.

„Kik lesznek azok, akik jönnek? Vajon elég jók lesznek? Mert ez a The CW és itt mindenkinek jól kell kinéznie és nincs túl sok szép ember, aki jól is tud színészkedni. Nem viccelek! Én egy vagyok közülük, aki jól is tud játszani” – mondta nem kevés önbizalommal a jóképű sztár, majd hozzátette, hogy a castingok sem éppen könnyűek és nagyon keményen dolgoznak a készítők is, így reméli, hogy továbbra is remek színészeket szereznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek