Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Holland Roden

2013. augusztus 27. 17:05   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk új részében ezúttal a Teen Wolf sztárjának legszebb és legelőnytelenebb választásait elemezzük ki.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Holland Roden

Holland Roden nevét legtöbben a Teen Wolf című sorozatból ismerhetjük, ahol a szeszélyes, néhol öntudatos és abszolút csajos Lydia Martint alakítja.

A képernyőn makulátlan stílusú színésznő a való életben is ritkán nyúl mellé, mondhatni szinte mindig hibátlan a megjelenése, ennek ellenére mi összegyűjtöttük azt az öt választását, melyek kevésbé csinosak és mutatósak. De ne legyünk azonnal szőrös szívű kritikusok, nézzük először a legszebb ruháit:

Guys Choice Awards (2011)

Ez az arany-ezüst díszítésű fehér Tony Ward ruha-tökéletesen kiemeli Holland alakját, Giuseppe Zanotti-magassarkúja és Lauren Merkin-táskája pedig remek választás volt. Mesésen festett!

Red 2 Los Angeles-i premier (2013)

Ennek a Naeem Khan-dressznek talán a mintázata a legkülönlegesebb, a nagy fekete virágok talán gyászos hangulatot keltenek, de a színésznő kisugárzása mégis feldobja az összeállítást.

Fekete L.K Bennett-cipői összhangban vannak a ruhával, Lauren Merkin-táskája pedig a díszleten kívül a sminkjéhez passzol.

MTV Video Music Awards (2011)

Holland a 2011-es zenei díjátadóra egy dögös Jennifer Saltzman-ruhát választott, hozzá Ruthie Davis-cipőket és Matthew Campbell Lorenzo-táskát párosított. Egyértelműen sikerült felhívnia magára a figyelmet, gyönyörű volt!

Thirst gála (2011)

A gyönyörű színésznő ebben a fekete Aidan Mattox-költeményben lépett a Thirst gála vörös szőnyegére és meg kell hagyni, igencsak kellemes látványt nyújtott. Összeállítását ékszereivel dobta fel, pontosabban BaubleBAR-fülbevalókkal, Blue Candy-karkötővel és Tresor-gyűrűvel.

MTV Movie Awards (2011)

Ebben a féloldalas, csíkos Jad Ghandour-ruhában és Giuseppe Zanotti-cipőjében a 26 éves szépség csak úgy ragyogott. Az összeállítást Lauren Merkin-táskával és Diamond in the Rough-ékszerekkel koronázta meg.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Teen Wolf premier-party (2011)

Ez a földig érő, bézs színű Razan Alazzouni-költemény önmagában nagyon szép, ám egyáltalán nem illik Holland testalkatához, néhány szemszögből azt a hatást kelti, mintha lenne rajta egy kevés súlyfelesleg, holott nincs. Ezzel szemben Michelle Monroe-táskájára és Rene Coavilla-szandáljára nem lehet panaszunk.

Chloe Moretz 16. születésnapi partija (2013)

Az Alice+Olivia-ruhák általában gyönyörűek, de ez a darab borzasztóan áll a színésznőnek. A szoknya szabásának köszönhetően teljesen elveszik benne gyönyörű alakja. Rebecca Minkoff-táskája sem igazán illik a képbe, talán kék kiegészítőket kellett volna választani piros helyett!

NYLON & Sony X Headphones September TV issue event (2012)

Talán ennek a Maria Lucia Hohan-dressznek a szoknyarésze nem is lenne olyan vészes, viszont a felsőjébe nagyon is bele lehet kötni, továbbá azt sem értjük, hogy Holland egy ilyen finom ruhához miért egy durva bokacsizmát választott.

Rebecca Minkoff nagyon szép, de sajnos ez nem sokat segít a megjelenésén.

MTV Movie Awards (2013)

Míg a 2011-es MTV Movie Awardson mesésen nézett ki, addig az idei díjátadón éppen ellenkezőleg. Donna Karan-ruhája egyszerű, mégis szörnyen áll a színésznőnek. Ruthie Davis cipői ugyan csinosak, az összeállításhoz azonban nem passzolnak. Legalább David Webb-ékszerei jó választásnak bizonyultak.

Young Hollywood Awards (2013)

Mintha csak a nagyi ezeréves virágmintás tapétáját tekerte volna magára, nem véletlen, hogy a díjátadó egyik legrosszabbul öltözött sztárjának választották. Nadrágját és felsőjét is egyaránt a Ted Bakerben vásárolta, összeállításához pedig Brian Atwood-szandált párosított.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek