Starity

Ötvös Brigitta lett a 2013-as Miss International Hungary

2013. szeptember 03. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott az idei Miss International Hungary szépségverseny, melynek eredményeképpen, Ötvös Brigitta képviseli hazánkat az októberben rendezendő Miss International nemzetközi versenyen.

hirdetés
Ötvös Brigitta lett a 2013-as Miss International Hungary
Fotó: Miss International

Augusztus 31-én megrendezésre került az idei Miss International Hungary szépségversenyen, mely végén Ötvös Brigitta fejére került a korona. Az első udvarhölgyi címet Lukács Réka, míg a másodikat Lugosi Alexandra nyerte el.

A versenyen több különdíj is gazdára talált. A Miss Talent címet Gábor Ingrid kapta, a legkreatívabb versenyző Horváth Gréta lett, a Miss Bikini címet Schvarcz Réka vehetette át, Tóth Anna nyerte el a Miss Net Category különdíjat, a közönségdíjas lány pedig Ötvös Brigitta lett.

A szépségkirálynő fejére a tavalyi győztes, Kozma Klaudia tett a díszes koronát, mellyel elnyerte a jogot, hogy hazánkat képviselje a nemzetközi Miss Interntional versenyen, melyet októberben rendeznek Japánban, ahol a 2012-es Miss International, Ikumi Yoshimatsu adja át címét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek