Starity

Robert Pattinson nem hisz az örök szerelemben

2010. augusztus 20. 19:07   |   Szerző: Casi Angeles

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rob most akkor romantikus, vagy mégsem? Szereti Edwardot, vagy már alig várja, hogy megszabaduljon tőle? A srác mindent bevallott!

hirdetés
Robert Pattinson nem hisz az örök szerelemben

Bravo: Tényleg igaz, hogy alig várod már a Hajnalhasadás forgatásának a végét?

Robert Pattinson: Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem. Az a helyzet, hogy egy kicsit aggódom.

Bravo: Miért?

Robert: Már a Napfogyatkozás forgatását is elég nehezen bírtam. Ott volt Vancouverben a világ összes paparazzója, sehova sem mehettem úgy, hogy ne követett volna egy rakás fotós. Ez nagyon ki tudja borítani az embert.

Bravo: Mikor léptél ki utoljára az utcára úgy, hogy senki sem vett észre?

Robert: Furcsán hangozhat, de a Bel Ami londoni forgatására egyszer tömegközlekedéssel mentem, és senki sem vett észre. Annyira jó volt - néha meg tudnám szokni!

Bravo: Te kezeled jobban a fotósok hadát, vagy Kristen?

Robert: Egyértelműen Kristen. Őt nem érdekli az egész, nem húzza fel magát rajtuk. Én már nagyon kevéstől is ideges leszek. De rá kellett jönnöm, hogy az emberek annál jobban fognak utálni, minél idegesebb arcomat mutatom a paparazzóknak. Szóval, nyugodtan járok-kelek, és nem érdekel, ha fotóznak. Ez a dolguk – bár nem értem, mire jó, de ezért fizetik őket.

Bravo: Kicsit feltöltődtél az Emlékezz rám forgatása alatt?

Robert: Jó volt mással is foglalkozni, mint a vérivással. Sokkal komolyabb feladatot jelentett az a szerep. Szükségem is volt rá, mert másképp már rég kiégtem volna. Az pedig senkinek sem lenne jó, ugye?

Bravo: Mi, illetve ki képes még arra, hogy feltöltsön?

Robert: A barátaim és a kollégáim, akiket nagyon szeretek. Na meg persze Kristen. Borzasztóan sokat törődik velem, amiért nem lehetek elég hálás. Ő a legjobb ember, akit ismerek. Mindig meghallgat, ha pedig tanácsra van szükségem, valami olyat mond, ami teljesen helyrerak.

Bravo: Azok alapján, amit mondasz, eléggé romantikus típusnak tűnsz, pedig egyszer azt mondtad, hogy nem vagy az.

Robert: Szerintem ez is változó, mint ahogy minden az ember életében. Tudok borzasztóan romantikus is lenni, de van amikor képtelen vagyok rá.

Bravo: Hiszel az örök szerelemben?

Robert: Nem. Már az ötlet is furcsa egyébként. Gondoljatok csak bele: az örökké azért elég nagy idő. A szerelmek már az emberi időléptékek szerint is becsődölnek – mi lenne, ha valóban örökké élnénk? Nagyon unnánk egymást a választottammal. Szóval: nem, nem hiszek az örök szerelemben.

Ti hisztek az örök szerelemben?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek