Starity

Liptai Claudia visszatér Csillagkútra

2013. szeptember 18. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még tavasszal röppentek fel a pletykák, miszerint a Liptai Claudia több kiírt szereplővel együtt visszatér a Jóban Rosszban-ba; és most már biztos, hogy Zámori doktornő felébred a kómából.

hirdetés
Liptai Claudia visszatér Csillagkútra
Fotó: TV2

A Blikk információi szerint Liptai Claudia szerdától újra forgat, s a nyári pihenés után lelkesen vág bele karaktere megformálásába, feltűnése pedig biztosan villámycsapásszerű lesz.

Claudia karakterét úgy írták ki anno a sorozatból, hogy autóbalesetet szenvedett, mely következtében kómába esett. Nem volt biztos, hogy valaha is forgat-e újra, ezért úgy távozott a sorozatból, hogy ott legyen az esetleges kiskapu a visszatéréshez: egy magánklinikára küldték.

A tavaszi pletykák igaznak bizonyultak, a színésznő ismét magára ölti Dr. Zámori Alexa szerepét. Claudia azt is elárulta, hogy nagyon hiányoztak neki a forgatások: „Amióta nem szerepeltem a sorozatban, többször szóba került, hogy visszatérjek, de eddig nem éreztem elérkezettnek az időt. Szeretem a kollégáimat, a forgatást a Csillagvirág Klinikán. Hiányzott ez a munka” mesélte a Mr és Mrs műsorvezetője.

A sorozat producere, Nagy Tamás nagyon bízik abban, hogy a visszatérés tetszeni fog a nézőknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek