Starity

Összeházasodott Malek Miklós és szerelme

2013. szeptember 27. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyilvánosság teljes kizárásával, szűk családi és barát körben házasodott össze Malek Miklós és lengyel barátnője, Kaisa.

hirdetés
Összeházasodott Malek Miklós és szerelme

Sokáig távkapcsolatban kellett élniük, mert amíg Kasia Los Angelesben volt, Miklós az RTL tehetségkutató műsorának, az X-Faktornak a mentoraként tevékenykedett, szerelmük azonban töretlen volt, olyannyira, hogy már tavaly megtörtént az eljegyzés is.

„Elvittem Kasiát vacsorázni, hogy egy kicsit kifújjuk magunkat. Ekkor kértem meg a kezét, teljesen váratlanul, egy egyszerű hétköznapon. Azért rendeztem így, hogy még csak ne is sejtse, mire készülök – mondta a Blikknek Malek Miklós, aki 6 év együttlét után vette el kedvesét.

A szerelmespár a világ egyik legszebb helyén, Hawaii-on tartotta meg az esküvőt, a szigetcsoport egyik legnagyobb szigetén, Maiun. A mezítlábas ceremónia az óceán partján, épp naplementekor zajlott és mindössze a szülők és néhány közeli barát volt csak jelen.

„Kicsivel több mint egy év jegyesség után Mauin megtörtént az esküvő. Ez a csodálatos sziget a világ legfiatalabb helyei közé tartozik, ahol még működő vulkán is van. Kasia álma volt, hogy ott legyen az esküvő, és nekem semmi kifogásom sem volt ellene, mert ez a sziget az egyik kedvenc helyem. Hawaii mindentől messze található az óceán közepén, több ezer kilométerre van az egyik irányban Japán, a másikban pedig Kalifornia – mesélte tovább boldogan az ifjú férj.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek