Starity

Szülővárosában forgatott James és Oliver Phelps

2013. szeptember 27. 18:06   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új film a láthatáron! A Harry Potter-filmek egykori Weasley ikrei most egy vadonatúj produkcióban fogják megcsillogtatni tehetségüket.

hirdetés
Szülővárosában forgatott James és Oliver Phelps

Filmfelkérés filmfelkérés hátán! Nem elég, hogy a híres angol ikerpárra ebben az évben vár a Hamlet forgatása, az idősebbik Phelps-fiú, Oliver Phelps pedig még egy kisfilmben, az Earsben is szerepet vállalt és emellett testvérével egyetemben több reklámnak volt az arca, most pedig ismét lehetőséget kaptak arra, hogy megmutathassák színészi tehetségüket.

Nemrégiben megjelent néhány forgatási kép egy, Philip Pugh – aki egyébként csakugyan Birminghamből származik – által készített, Own Worst Enemy című, viszonylag alacsony költségvetésű, kissé sötét humorral rendelkező vígjátékból, amelyben a Harry Potter-rajongók az egykori Weasley-ikreket vélhetik felfedezni, azonban most nem varázspálcával és varázslóköntösben mutatkoztak a kamerák előtt, hanem rendőrruhában.

Bár az igaz, hogy csak mellékszereplőkként tűnnek fel az alkotásban, mégis számukra örömöt okoz, hogy a szülővárosukban, Birminghamben forgathattak – nem is véletlen, hogy a két vérbeli birminghami színészt kérték fel a mellékszerepre. James egy interjúja során a következőt nyilatkozta a filmmel kapcsolatban: „Nagyon jó érzés volt részese lenni ennek a filmnek és örülök neki, hogy itt, Birminghamben készült mindez. Ez mutatja azt, hogy mi (Birmingham) is benne vagyunk a filmiparban.

Meglepő, de Jamesre rá se lehetett ismerni, ugyanis álbajszot és szakállat kellett viselnie és emellett még brummie-akcentussal is kellett beszélnie a szerepe kedvéért. Olivert egy feketeszínű rendőr egyenruhába bújtatták, azonban neki se volt könnyebb dolga, mint testvérének, ugyanis neki épphogy nem volt szabad akcentussal elmondania a betanult szövegeit.

James és Oliver az Own Worst Enemy forgatása közben


Az ikerpár a forgatási szünet alatt is leállt fotózkodni.

De mégis hogyan került bele ebbe a filmbe a Phelps-ikrek? Nigel Martin Davey erről is mesélt egy interjúja során: „Még tavaly októberben, a Help Harry Help Others egyik rendezvényén találkoztam velük és megkérdeztem tőlük, hogy van-e kedvük szerepelni a filmben. A jelenetüket egy Earlswoodban található háznál forgattuk le

A film előreláthatólag jövőre kerül a mozikba és James, illetve Oliver mellett olyan színészek is feltűnnek, mint Mike Baughan, Mathew Waters, Terri Dwyer és Ryan Wichert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek