Starity

Vanessa Hudgens nem szeret bulizni

2013. október 09. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cosmo on Campus nevezetű magazinnak árulta el a fiatal színésznő, hogy nem rajong a népszerű klubokért és az ott zajló bulikért sem, a drogokkal pedig tartja a kellő távolságot.

hirdetés
Vanessa Hudgens nem szeret bulizni
Fotó: Hilary Walsh/Cosmopolitan

Mától kapható a tengerentúli újságárusoknál a Cosmo on Campus magazin 2013-as őszi száma, melynek címlaplánya Vanessa Hudgens lett. Érdekesség, hogy a lapba került fotósorozatot még az amerikai Cosmopolitan idén áprilisban megjelent számához készítette Hilary Walsh, az interjú viszont vadonatúj, így számos eddig nem hallott dolog derült ki a 24 éves szépségről.

„Sosem voltam az a nagy bulizós típus. Imádok táncolni, de csak ennyire vagyok érintett ebben a dologban. Pedig ez elég nehéz, mert mindenhol ilyen klubok vannak, amiket utálok, főleg itt LA-ben. Mindegyik tele van hatalmas egójú emberekkel, akik szeretnek balhézni. Egyszerűen nem egy tiszta, jó környezet. Mindig távol tartom magam a drogoktól, mert tudom, hogy okos dolog, elkerülni az ilyen szereket” – árulta el Nessa.

Valószínűleg nem véletlen, hogy felhozta ezt a témát, hiszen nemrég derült ki, hogy volt barátja, Zac Efron egy rövidebb időt töltött elvonón néhány hónapja súlyos drogfüggősége miatt, így ezzel is próbálja sokkal felelősségteljesebb életmódra inteni a fiatalokat, hiszen könnyen tragédiához vezethet az ilyen szerek használata, mint azt már számtalan alkalommal hallhattuk, akár a sztárvilágban, akár a hétköznapi emberek között.

Fotó: Hilary Walsh/Cosmo on Campus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek