Starity

Christina Aguilera karitatív munkája újabb elismerésben részesült

2013. október 11. 06:06   |   Szerző: amileroable

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguileraról sok embernek először a hangja és provokatív stílusa ugrik be. Azonban sokan nincsenek tisztában az általa végzett humanitárius munkával, melyet az ENSZ Világélelmezési Programja és a World Hunger Relief nevezetű kampány kapcsán végez.

hirdetés
Christina Aguilera karitatív munkája újabb elismerésben részesült

A 32 éves énekesnő csodálatát fejezte ki azon szervezetek iránt, akik oly szenvedélyesen segítik az embereket. Az elmúlt években Christina olyan helyeket látogatott meg, mint Guatemala, Haiti vagy éppen Ruanda, hogy ételt szolgáljon fel a menekülteknek, és hogy felhívja a figyelmet az élelmiszerhiányra, mely a fejlődő országokat sújtja.

„Szívemből szólva, tényleg nagyon sokat jelent nekem, hogy elismerik, ami a legfontosabb a számomra, hogy valódi kapcsolatot teremtsek az emberekkel univerzális szinten, és hogy használjam a hangomat, ezzel is inspirálva őket arra, hogy ők is használják a sajátjukat.”

A Muhammad Ali Humanitárius Díjátadó egyedülálló, mert olyan hat alapvető elv ihlette, melyek szerint Muhammad Ali az életét éli. Ez a hat alapelv a következő: bizalom, meggyőződés, elhivatottság, adakozás, tisztelet és spirituaéitás. Ezen pilléreken nyugszik a Muhammad Ali Központ működése is.

A Voice-mester, akit sokan csak úgy emlegetnek, mint a generációnk énekesnőjét, fogja megkapni az első Muhammad Ali az év Humanitáriusa díjat. Aguilera egy elismert amerikai énekes és dalszerző, aki az elmúlt évtizedben már tanulságot tett zenei sokoldalúságáról, és mély kötődéséről a karitatív tevékenységek iránt.

Mint az évtized egyik legsikeresebb művésze, Aguilera eddig több mint 43 millió lemezt adott el világszerte, négy Grammy-díj és egy Latin Grammy-díj büszke tulajdonosa. 2012-ben a Time magazin a világ egyik legbefolyásosabb emberének nevezte. Az énekesnő 2009 óta bebizonyította erős elkötelezettségét a világméretű éhínség megfékezésért folytatott harc iránt, mint a 'World Hunger Relief' nevezetű globális program szóvivője. Az énekesnő közszolgálati bejelentéseinek köszönhetően, melyben Muhammad Ali oldalán is megjelent, és a promociós erőfeszítések eredményeképpen, melyeket világszerte több étteremben is elhelyeztek, a kampány milliókat gyűjtött össze étkeztetésre, milliók életét mentette meg.

Christina Aguilera mellett a díjazottak között szerepelt még Jimmy Carter, volt elnök, Michael Bolton, Mark Hogg és még hat 35 év alatti felnőtt, akik jelentős mértékben hozzájárultak a béke, a társadalmi igazságosság és egyéb hasonló jellegű tevékenységeikkel mindezek fenntartásához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek