Starity

Klippremier: Panic! At The Disco - Girls/Girls/Boys

2013. október 11. 23:11   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Panic! At The Disco új albuma, a Too Weird To Live, Too Rare To Die október 8-án jelent meg, és eddig két dalához készítettek klipet, de most végre megjelent a harmadik is.

hirdetés
Klippremier: Panic! At The Disco - Girls/Girls/Boys

Akik ismerik D'Angelo Untitled (How Does It Feel) című dalához készült klipet, tudhatják, hogy a videóban az énekes meztelenül áll a kamera előtt és vágás nélkül csak énekel és mozog, miközben az hol ráközelít, hol távolabbról mutatja. Sokan úgy gondolják, nagyon őrültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki csináljon egy ugyanilyen klipet, viszont úgy látszik, Brendon Urie, aki a Panic! At The Disco frontembere, elég őrült ehhez, ugyanis új klipjükben pont ezt teszi.

Brendon, állítása szerint már régóta szeretett volna egy hasonló klipet csinálni, csak nem gondolta, hogy másnak is tetszene. „Megfontolt dolog volt; amikor ötleteltünk, elmondtam mit akarok, hogy mindig is újra akartam csinálni D'Angelo klipjét– mondta az MTV Newsnak. Erre mindenki mondta, hogy igen, benne vagyunk, én meg visszakérdeztem, hogy komolyan? Csak mert mindig is imádtam azt a videót, mivel szerintem remek

Brendon ezután rögtön eldöntötte, hogy teljesen beleéli magát a mániákus, ideges és nyugtalan karakterbe, mindezt természetesen meztelenül tette – legalábbis részben. „Valójában volt rajtam nadrág, csak lejjebb húztam. A fenekem kint volt egy kicsit, hogy a kamerával lejjebb is vehessenek. Körülöttem a szobában 30 ember csak kínosan bámult és mondogatták, hogy csináljak valamit. Aztán bekentek kókuszolajjal. Ilyet még sose csináltam, vad volt- árulta el az MTV-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek