Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Christina Aguilera

2013. november 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi tagadás, Christinának szinte mindig sikerül elbűvölően megjelennie egy-egy eseményen, de azt meg kell hagyni, mindenkiről készülnek nem túl előnyös fotók. A cikksorozat következő részében ezúttal az aranytorkú díva legjobb és legrosszabb címlapfotóit szedtük össze.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Christina Aguilera

Láthattuk már édes tinédzserlánykaként, érett nőként, felelősségteljes édesanyaként. Egy szó, mint száz: Xtina képes megújulni, esetleg meglepetéseket okozni egy stílusváltással, de a külseje eddig talán mindig kifogástalan maradt, legyen akár szőke, barna, fekete hajú; vad, visszafogott, komoly stílusú előadó.

Persze ez nem írja alá azt, hogy neki is minden fényképe – jelen esetben egy vagy több magazincímlapon – tökéletes. Bizony, néha a mi Christinánkra is ráadnak valami furcsa ruhát, a sminkjét esetleg elrontják, de még az sem kizárt, hogy a mai fényképek és képszerkesztők jó barátja, a Photoshop is beköszön.

A legjobb címlapfotók:

YM 2000. február

Milyen bájos! – Ez jut eszébe az embernek először, ha ránéz erre a címlapra. Rózsaszín háttér, Christina rózsaszín, vagy inkább ciklámen ruhája; valahogy minden passzol. Egyszerű, de mégis ez adja a varázsát.

Glamour 2004. január

Micsoda kékség! El lehetne veszni az énekesnő szemeiben. A fekete haj, a kék szem kissé hűvös, elérhetetlen nő benyomását kelti ezen a képen, de a piros szövegek feldobják az egész címlapot. Titokzatos, mégis elbűvölő itt Christina.

Jane — 2006. október

Christina itt már kicsit visszaadja a 30-as, 40-es évek szépségeit az imádnivaló szőke loknikkal és ezzel a csábos tekintettel. Mit is mondhatnánk? Teljesen rendben van az egész címlap, egyedül talán abba az óriási magazincímbe tudnánk belekötni Chris feje felett, de az énekesnő kisugárzásában most sincs kivetnivaló.

Cosmopolitan 2009. január

Hát igen. Erős kiállás, nőiesség, érett tekintet: Xtina ezúttal komoly nőként köszön vissza ránk a svéd Cosmo címlapjáról. Az elegáns, fekete ruha és a lágy, hullámos haj visszafogottságot ad Christina kisugárzásának, az ékszerekkel is jól bántak, a háttér is passzol... Pompás!

Maxim 2013. szeptember

Férfi szemek kedvence! Az biztos, hogy emellett a kép mellett nem lehet elmenni anélkül, hogy ne esne le az állunk. Christina remek formában van, gyönyörű az arca, emellett most is sikerült elragadónak maradnia.

A legrosszabb címlapfotók:

Teen People 1999. december

Érdekes címlap, maradjunk annyiban. Igazából nem is lenne vele olyan nagy baj, sőt, mondhatni elég vagány ez a kép a fiatal Christináról, de valahogy az egész olyan szétszórt, borongós és kissé negatív.

YM 2002. december

Megértjük, hogy „tél, fagy, hideg, december”, de szinte Jégkirálynő-sminket varázsoltak Xtinának! Kicsit babás arca lett (ami jelen esetben nem pozitív), ez a csillagszem pedig tipikusan a „túl sok” hatást kelti.

Dolly Magazine 2004. november

Ha a képet nézzük, ami végül is nem olyan rossz, elégedettek lehetünk, hiszen Christina egy határozott, vagány nő képét festi – aztán megakad a tekintetünk a nadrágon és kikerekedik az ember szeme. Míg az egyik fotón kifehérítették a bőrét, itt narancssárgára maszkírozták. Mi volt a baj az eredeti bőrszínnel?

Latina 2010. június

Ejha. Mintha nem is Christina lenne, hanem egy éppen világuralomra törő úrnő. Alapból vészesen vékony itt az énekesnő, pluszban a karjainál nem kizárt, hogy alkalmaztak egy kis Photoshopot, a bal felkarja ugyanis jóval csontosabb, mint a jobb.

Latina2012. március

Ezzel a címlappal tényleg semmi baj nem lenne, hiszen elég ránézni; Christina elbűvölő, de az arcánál, a szemöldökénél és a szempilláinál mintha újból visszaintegetne nekünk a Photoshop, és ez kissé porcelánhatást kelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek