Starity

Selena Gomeznek is tetszik a Heartbreaker

2013. október 14. 05:05   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez és Justin Bieber drámáját az egész világ végigkövethette, mire aztán kétéves kapcsolatuknak 2013 januárjában végleg véget vetettek. Mindezek ellenére azonban a mai napig barátok maradtak.

hirdetés
Selena Gomeznek is tetszik a Heartbreaker
Fotó: PacificCoastNewsOnline

Selena Gomez és Justin Bieber szerelme világméretű téma volt, hiszen a se veled, se nélküled kapcsolat még a rajongók számára is követhetetlen volt. A pár szakítása után több olyan dala is megjelent mindkét énekesnek, melyek a kapcsolatukra voltak visszavezethetőek.

Ilyen Selena Gomez Forget Forever vagy éppen Love Will Remember című száma is. Justin a Nothing Like Usszal siratatta meg a kapcsolatot és a rajongókat egyaránt, de most itt van a Heartbreaker is, mely hétfőn debütált és, ami szintén a kapcsolatukra tesz igen nagy utalást, már magával a címmel is.

Justin a kislemezt még a kiadás előtt elküldte a fiatal énekes-színésznőnek egy példányban, hogy Selena véleményét is kikérje a dallal kapcsolatban. Ez is bizonyítja a mostani baráti kapcsolatukat.

Őszintén szólva, azt hiszem gyönyörű zene. Különösen azért, mert ő szuper tehetséges [Justin] és tudja használni, és értelmezni az érzéseit a zenében. Ez az, amit csinál és így nő igazi művésszé, ez az, amit én és minden előadó csinál. Nagyon aranyosmesélte a Kiss rádiónak adott interjújában Selena.

Justin egyébként az elkövetkezendő kilenc hétfőn újabb kilenc dallal fedi fel az új albumát, legújabb kisalbuma pedig az All That Matters címet kapja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek