Starity

Újra együtt a Négyen egy gatyában sztárjai

2013. október 19. 12:12   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively magánkezdeményezésére tavaly, 2012-ben elrabolta Amber Tamblynt egy leánybúcsúra, mielőtt férjhez ment volna Davidhez. Az egyesülést megünnepelve remek fotósorozat készült, amelyet a 2013-as Entertainment Weekly külön száma közölt le.

hirdetés
Újra együtt a Négyen egy gatyában sztárjai

Blake Lively és a Négyen egy gatyában sztárjai, Alexis Bledel és America Ferrera „elrabolták” Amber Tamblynt a reptérről és elvitték őt egy leánybúcsú kiruccanásra New Orleansba, Louisiana államba. A sztárcsapat még 2005-ben ismerkedett meg a Négyen egy gatyában című film forgatásán, azonban csak 2012-ben sikerült ismét egymásra találniuk, mielőtt Amber hozzáment volna David Crosshoz.

Ambernek nem volt ötlete, hogy ezek együtt mit is terveztek valójában, amikor is Lively meghívta őt a Ryannel közösen vett lakásukba, Bedfordba, New Yorkba.

„Blake rábeszélt, hogy menjek el hozzájuk. Elég sokat ittunk, és Blake azt mondta nekem, hogy így nem vezethetsz haza. Másnap reggel, mondta, hogy kocsi szervíz van…. és Blake tulajdonképpen a reptérre vitt engem” – nyilatkozta Amber az Entertainment Weeklynek. „Bekötötte a szememet, és csak kezeket éreztem, ahogyan kiszálltam a kocsiból. Csak azt gondoltam, rendben van. És America és Alexis volt. Megleptek engem ezzel az egész New Orleans-i kiruccanással.”

Blake-nek nem ez volt az első leánybúcsú partija, amit szervezett, hiszen America partiját is ő hozta össze. A színésznő végül beismerte, hogy fontos a jó időket megosztani olyanokkal, akikkel valaha szoros barátságba kerültél egy film forgatása alatt.

„Ezek kulcsfontosságú pillanatok mindannyiunk életében. Ők már akkor is ismertek, mielőtt megismertem volna a barátomat. Mindannyian ott voltak az esküvőmön – nyilatkozta Blake. – Ők a legintelligensebb emberek, akikkel valaha is találkoztam, ez olyan, mint amikor azt mondod, hogy ezek a remek nők tényleg az én barátnőim? Milyen mázlista vagyok… És milyen mázlisták ők, hogy ilyen nagyszerű süteményt tudok sütni.”

A Négyen egy gatyában sztárjai gondolkoztak azon is, hogyan is lephetnék meg Blake-et egy ugyanolyan kaliberű leánybúcsúval, azonban Blake sosem adott rá nekik lehetőséget, hiszen saját magának szervezte meg azt.

„Nem tartozok közéjük. Titkos esküvőm volt. Igazából azt hitték, hogy születésnapi bulira jönnek, szóval ez nem az ő hibájuk volt” – vallotta be Blake.

A Négyen egy gatyában sztárjai az egyesülést egy remek fotósorozattal ünnepelték meg, amelyet az Entertainment Weekly’s Reunion Issue 2013-as számában található. Íme a képek:





Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek