Starity

Élőben vallott szerelmet Liptai Claudia

2013. október 20. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annyira lenyűgözte Claudiát Varga Viktor előadása, hogy élő adásban szerelmi vallomást tett a Sztárban sztár során.

hirdetés
Élőben vallott szerelmet Liptai Claudia
Fotó: TV2/Sajtószoba

A Sztárban sztár című műsorban hazai celebek bújnak külföldi vagy magyar sztárok bőrébe, hogy elénekelhessék slágerdalaikat. Ezúttal Varga Viktor nem Amy Winehouse, hanem Csonka András szerepébe bújt bele. Az énekes Pici Ding Ding Dong dalát énekelte el, ami a zsűrinek is nagyon tetszett, különösen Liptai Claudiának és Majkának, aki mellesleg a produkcióhoz öltözött be.

„Én nagyon megvédem, mert a Bandi nekem 25 éve a barátom, és most jöttem rá, hogy belé is voltam szerelmes. [...] Szeretlek, Bandi, nagyon!” – kiáltotta túl Clau a közönséget.

Nemcsak az egyetlen női zsűritag, hanem Majka is kifejtette, mennyire szereti Bandit, hiszen egy ilyen feliratú pólót viselt Varga Viktor előadása közben: „Csonka Pici! Szeretlek! A magyar televíziózás legkiemelkedőbb alakja vagy, meghalnék érted!!! A rapper emellé még elmondta, hogy nem lehet nem szeretni a Ding ding dong énekesét, mert olyan jó ember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek