Starity

Ben Whishaw az esélyes Freddie Mercury szerepére?

2013. október 22. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre tisztázódott az ok, miért nem Sacha Baron Cohen fogja alakítani Freddie Mercury szerepét a legendás énekesről szóló filmben.

hirdetés
Ben Whishaw az esélyes Freddie Mercury szerepére?

A Queen gitárosa, Brian May tagadta, hogy Sacha Baron Cohen „kreatív különbségek” miatt távozott a készülő Freddie Mercury életrajzi filmből.

May elmondta a Classic Rock magazin riporterének, hogy azért kellett megválniuk a színésztől, mert Cohen jelenlétet túlságosan elvonta volna azoknak a nézőknek a figyelmét, akik hozzászoktak a komikus alakításaihoz.

„Elég nehéz erről beszélni, mert sokkal tartozunk Sachának – ismerte el a gitáros. – Olyan nagy lelkesedéssel vetette bele magát a projektbe és sokat segített a kezdeti lépésekben. De végül úgy éreztük, hogy nagyon zavaró lenne a jelenléte a filmben.”

May elmondta, hogy noha Cohen kiemelkedő alakítást nyújtott a legutóbbi filmjeiben – A diktátor, A nyomorultak és A leleményes Hugo –, nem akarják, hogy a Freddie Mercuryról szóló film megtekintésekor a nézők ezekre az alakításokra gondoljanak.

„És azt gondoltuk: ‘Az az ember, aki Freddie-t játssza majd, el kell, hogy hitesse mindenkivel, hogy ő maga Freddie. És nem hittünk abban, hogy ez Sacha esetében működne’.”

May azt is elárulta, hogy jó kapcsolatban váltak el Cohentől és hogy mindannyian remélik, hogy a jövőben valamikor majd együtt dolgozhatnak. A pletykák szerint már meg is találták Cohen utódját – mégpedig Ben Whishaw szerepében.

A Queen dobosa, Roger Taylor nemrég elárulta a The One Show házigazdáinak, hogy a kiszemeltjük monogramja ‘BW’. Amikor pedig a műsorvezetők rákérdeztek, vajon a titokzatos férfi a Skyfall sztárja-e, Taylor így felelt: ‘Nos, reméljük.’

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek