Starity

Megszületett Tápai Szabina és Kucsera Gábor kisfia

2013. október 24. 16:04   |   Szerző: ildicii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a nyáron házasodtak össze és már ekkor tudták, hogy hamarosan bővülni fog a család.

hirdetés
Megszületett Tápai Szabina és Kucsera Gábor kisfia
Fotó: Kucsera Gábor Facebook-oldala

A válogatott kézilabdázó és a többszörös világ- és Európa-bajnok kajakos már nagyon várta kisfiuk születését. Eljegyzésüket tavaly karácsonykor tartották, majd idén júniusban össze is házasodtak, Szabina azonban már áprilisban tudta: hamarosan gyerekük lesz.

2009-ben egyszer már egy párt alkottak, de akkor különváltak és mindketten más felé kezdtek kacsintgatni. 2012-ben azonban véget ért mindkét fél kapcsolata: Gábor Sári Évivel alkotott több évig egy párt, míg Szabina a Bad Boyz egyik táncosfiújával, Szabó Tamással élt boldog párkapcsolatban, ráadásul Tomi el is jegyezte az akkor még kézilabdázó Szabinát. 2012 nyarán pedig Szabina és Gábor ismét összejöttek, a dolgok pedig szépen jöttek egymás után.

Szabina azóta befejezte az aktív sportot is és lelkesen készült az anyaságra, aminek az ideje immár el is érkezett, ugyanis ma hajnalban, negyed 2-kor megszületett Kucsera Bence. Képet egyelőre nem osztottak meg a kicsiről, de az ifjú apuka már elújságolta a legfontosabb tudnivalókat kisfiáról a Facebookon: Október 24-én, éjjel 1:13-kor megérkezett a legkisebb Kucsera!!! Kucsera Bence 3710 grammal és 57 cm-rel látta meg a világot!!! Baba, mama, papa jól vannak!! Nagy a boldogság!!!

Fotó: Kucsera Gábor Facebook-oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek