Starity

Greatest Hits albumot dob piacra a My Chemical Romance

2013. október 30. 16:04   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nem kell sokat várni és hamarosan már mi is a kezünkben tarthatjuk a világhírű rockegyüttes, a My Chemical Romance Greatest Hits albumát.

hirdetés
Greatest Hits albumot dob piacra a My Chemical Romance

A 2014 jól fog indulni a My Chemical Romance-rajongók számára, ugyanis a tegnapi nap folyamán az Altpress.com-on kiderüllt, hogy a híres együttes egy Greatest Hits albumot fog január 21-én piacra dobni. Bár az igaz, hogy sajnos új korongot már nemigen kapunk, ugyanis még áprilisban bejelentették, hogy örökre búcsút mondanak egymásnak.

Nagyon sok rajongó azonban elbizonytalanodott és úgy vélték, hogy mindez egy buta pletyka, azonban a zenekar frontembere, Gerard Way erősítette meg a hírt, miszerint a jövő év elején egy új lemez fog a boltok polcaira kerülni a Warner Bros által, és mivel nagyon jó a kézügyessége, ezért ő fogja megtervezni az album borítóját is.

Azt egyelőre nem tudni, pontosan hány számot kívánnak rátenni a lemezre és melyek lesznek ezek, de afelől nincs kétségünk, hogy ezt a korongot is kapkodni fogják, mint a cukrot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek