Starity

Jön az Időtlen szerelem folytatása

2013. november 06. 21:09   |   Szerző: Minimanó94

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan nekilátnak az Időtlen szerelem trilógia második részének megfilmesítésének is!

hirdetés
Jön az Időtlen szerelem folytatása

Nemrégiben cikkeztünk arról, hogy a sikeres német írónő, Kerstin Gier sikerkönyvét, a Rubinvöröset már meg is filmesítették, a produkció pedig 2013 tavaszán került bemutatásra a német mozikban, hatalmas sikert aratva.

Ezen felbuzdulva végre bejelentették, hogy nemcsak az első könyvet, hanem a másodikat is filmvászonra viszik, tehát örülhetnek a rajongók, hiszen hamarosan megérkezik a Zafírkék is!

A Zafírkék könyv érdekessége, hogy ahol az első rész véget ér, ott kezdődik a második, a filmről viszont még semmit sem tudunk, azt sem, hogy kezdődik majd, illetve, hogy mennyiben tér majd el az eredeti változattól, de az biztos, hogy a főszerepet továbbra is Maria Ehrich és Jannis Niewöhner fogja alakítani.

A két főszereplőnek ezúttal sem lesz könnyű dolga, hiszen meg kell menteniük a világot, Gwennek rá kell jönnie, nem engedhet meg mindent magának, főleg, ha a hormonjai irányítják és arra is rá kell jönnie, vajon Gideon mellette áll-e?

A film bemutatója várhatóan 2014. augusztus 7-ére tehető, Németországban. Arról sajnos még nincs semmi hír, hogy a Rubinvörös látható lesz-e majd a magyar mozikban, éppen ezért még a Zafírkékről sincs semmi információnk, azonban reménykedjünk, hogy a folytatás előrébb mozdítja majd az ügyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek