Starity

Bogi újra indul az Eurovíziós Dalfesztiválon

2013. november 08. 17:05   |   Szerző: Ágika21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bogi egy interjú során árulta el legnagyobb félelmét és sok érdekességet a hamarosan megjelenő Indián című mozifilmről, sőt még azt is hozzátette, hogy tervben van idén is az Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés.

hirdetés
Bogi újra indul az Eurovíziós Dalfesztiválon
Fotó: Kaszás Bence/Divatikon

Hamarosan megjelenik az Indián című magyar mozifilm, amiben Bogi is szerepet kapott, így nemrég a rendezővel, P. Szabó Istvánnal a Divatikonnak nyilatkozott, illetve árult el pár érdekes dolgot magáról.

Bogi azt is árulta, hogy nagyon szeretnének újra indulni az Eurovíziós Dalfesztiválon, méghozzá egy angol dallal. Persze ez még elég messze van, de Bogi hamarosan felveszi már az erre szánt dalt, amit nagyon erősnek vél.

Az interjúban ezen kívül még beszélt legnagyobb félelméről is, ami a madarakhoz kapcsolódik, de kiderült, hogy a pókok és a kígyók sem éppen a kedvencei. Egyébként Boginak hamarosan kijön legújabb klipje Végzet címmel, ami egyben a mozifilm betétdala is, sőt még a klipnek egy angol verziója is elérhető lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek