Starity

Morris Chestnut: „Wesley Snipes kövezte ki nekünk az utat”

2013. november 10. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hollywoodi szívtipró, Morris Chestnut nemrég tért vissza a filmvászonra legújabb filmjével, a The Best Man Holiday című vígjátékkal.

hirdetés
Morris Chestnut: „Wesley Snipes kövezte ki nekünk az utat”

A tizenöt éves kihagyás után visszatérő Chestnut partnerei olyan ismert színészek és színésznők, mint Nia Long, Taye Diggs, Terrence Howard, Sanaa Lathan, Regina Hall, Harold Perrineau és Melissa De Sousa.

A Chris Witherspoonnak adott interjúban a 44 éves színész őszintén beszélt azokról a kihívásokról, amikkel a karrierjének kezdete óta szembe kell néznie Hollywoodban.

„Amikor elkezdtem a szakmát, sok évvel ezelőtt, nehéz volt, mert a gengszter-téma volt a menő. A bőrszín probléma volt, mert a sötét bőrű színészek kapták a gengszerszerepeket, miközben a jófiúkat mindig a világosabb bőrű színészek játszották.”

1991-ben Morris Chestnut megkapta élete első filmszerepét a John Singleton-rendezte Boyz n the Hood című drámában, később pedig olyan sorozatokban kapott állandó szerepet, mint az Out All Night, V, és American Horror Story.

" Wesley Snipes volt az, aki kikövezte nekünk [afro-amerikai színészeknek] az utat. A New Jack Cityben még gengszert játszott, de amikor a Mo Better Bluesban szerepelt és ott állt az erkélyen, a nők azt kezdték el mondogatni: »Hmm, ez nagyon szexi«."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek