Starity

A CMA Awards legjobban öltözött sztárjai

2013. november 10. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Flitterek, estélyi ruhák a november 6-án megtartott Country Music Awards vörös szőnyegén. A Nashville-ben megrendezett díjátadón a legtehetségesebb énekesnők mutatták meg a bájaikat, mint például Taylor Swift, Miranda Lambert és Carrie Underwood.

hirdetés
A CMA Awards legjobban öltözött sztárjai

Taylor Swift

A cicaszemű énekesnőtől már megszokhattuk, hogy mindig alkalomhoz illően, meseszép ruhákban jelenik meg a díjátadókon – ez most sincs másként. Erre az alkalomra Elie Saab tervező 2013-as őszi/téli kollekciójából választott egy hatalmas szoknyarésszel rendelkező ruhát, mely flitterekkel volt díszítve.

Cassadee Pope

Az amerikai Voice 3. évadának nyertese, Cassadee egy Jovani márkájú ruhát választott a vörös szőnyegre, mely teljes mértékben illeszkedik az alakjához. A barna hajú szépség Lauren Merkintől választott táskát a szettjéhez.

Sheryl Crow

A countryzene koronázatlan királynője még az 50. életéve után is simán lekörözi jólöltözöttségével a tizenéves vetélytársait! A fekete, padlóig érő Ralph Lauren-estélyit a különleges, arany gyöngyökkel kirakott nyakpánt teszi teljessé. Sheryl nem fektetett különösebb hangsúlyt a sminkjére, a természetes hatást kedveli – épp ezért, haját is csak hátrasimította.

Miranda Lambert

Az Over You (Túl vagyok rajtad) című dal énekesnője egy mélyen dekoltált, királykék Roberto Cavalli-estélyiben jelent meg a díjátadón. A flitteres ruhához Miranda kék, lógós fülbevalót, s csupán pár gyűrűt viselt. Az énekesnőt férje, Blake Shelton kísérte el a díjátadóra.

Kellie Pickler

A platinaszőke hajú, mindig mosolygó Kellie egy alakkövető, váll- és pánt nélküli ruhában villogott az estélyen. A gyönyörű ruha a Georges Chakra Couture tervezése.

Carrie Underwood

Minden idők egyik legbájosabb énekesnője vezette – zsinórban már a hatodik alkalommal – a Country Music Awardsot, s több mint 10 szettet viselt a díjátadó ideje alatt.

A vörös szőnyeges szerepléséhez ezt a halvány rózsaszín-arany kombinációjú ruhát viselte, mely tele volt kristályokkal s flitterekkel. Az estélyit a Ralph & Russo Couture tervezte – ám az énekesnő fantasztikus haja és füstös sminke is elképesztően jó!

Faith Hill

A countryénekesnő jobban nézett ki, mint valaha ebben a görög istennőkre hajazó ruhában! A férje, Tim McGraw is büszkén pózolt Faith Hill mellett, aki az igencsak merész dekoltázs-villantással magára vonzotta minden férfi tekintetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek