Starity

Blake Lively felszólalt a Fehér Házban

2013. november 10. 13:01   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively látogatást tett a Fehér Házban, ahol beszédet tartott a Carriers in Film workshop nevezetű rendezvényen.

hirdetés
Blake Lively felszólalt a Fehér Házban

Blake Lively 2013. november 8-án részt vett Michelle Obama, az Amerikai Egyesült Államok First Ladyje által szervezett Carriers in Film workshop című rendezvényén, ahol ő volt az egyik olyan hivatalos vendég, aki beszédet tartott.

Azt nyilatkozta, hogy őt a középiskolában még egyáltalán nem érdekelte a színészi pálya csábító ereje, azt hitte, hogy ez családi vállalkozás, amihez nem fűlött a foga. Végül, amikor az Ivy League iskolába kezdett el járni, akkor döbbent rá, hogy mennyire is tetszik neki ez a családi vállalkozás.

„Egy dolog volt, amit tudtam, hogy nem akarom ezt csinálni – nyilatkozta Hollywoodban a színésznő karrierje kezdetéről. – Kiváló oktatásban akartam részesülni.”

Blake mindent elkövetett annak érdekében, hogy elérje a célját. Először is az osztály elnökévé választották, és végül arra a pontra jutott az iskola, hogy túlságosan, erőszakosan akarja ezt végbe vinni, ami nem lehetséges. „Azt mondták, hogy ezt nem tehetem meg’” – idézte fel a múltjából történt dolgot a színésznő.

Blake végül a színészetet választotta, azonban az iskola így sem békélt meg teljesen a színésznővel, hiszen ekkortájt kezdték el forgatni a Négyen egy gatyában című filmet, ami miatt Blake rengeteget hiányzott, így az iskolai vezetőséget nem akarta megengedni, hogy leérettségizzen.

„Nem engedték, hogy megtegyem, le akartak teljes mértékben állítani” –mondta ki a színésznő őszintén. Persze ennek az egésznek az az apró iróniája, hogy évekkel később felkérték, hogy mondjon beszédet az érettségin – persze Blake nemet mondott.

Blake, mint mindenki tudja, a Gossip Girl – Pletykafészek című sorozattal vált világhírességgé. „Azt gondoltam, átverem őket. Izgatott voltam, hogy ingyen kaját kapok a forgatáson.”

Végül beismerte a gyerekeknek, hogy a lelkében mindig is ott volt egy kis sajnálat. „Ha visszamehetnék, biztosan főiskolára mentem volna.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek